Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Marrakech, Marrakech-Safi

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Marrakech, Marrakech-Safi? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 23-7
di 30-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Marrakech, Marrakech-Safi

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Marrakech, Marrakech-Safi
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Marrakech

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Marrakech

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marrakech?

De goedkoopste huurauto's in Marrakech worden doorgaans gevonden via Wheego. Als je boekt bij Wheego, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 8/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Marrakech is € 25/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Marrakech heeft de meeste locaties?

ADDCAR RENTAL heeft van alle autoverhuurbedrijven in Marrakech de meeste locaties, met 8 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Marrakech?

De Dacia Duster en de Dacia Lodgy zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Marrakech. Huurprijzen voor de Dacia Duster kunnen in Marrakech verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 37/dag en deze kan zelfs slechts € 17/ dag zijn. De huurprijzen voor de Dacia Lodgy kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 43/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 13/dag.

Marrakech, Marrakech-Safi huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Marrakech

Klein auto's

€ 16 - € 30

Alle typen auto's

€ 33 - € 52

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Marrakech, Marokko is € 21. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Marrakech, Marokko is in maart. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 16 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 49% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Marrakech die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Marrakech, Marokko is € 39. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Marrakech, Marokko is in januari. De prijs is dan 15% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 3% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Marrakech die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Marrakech, Marokko is € 102. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Marrakech, Marokko is in november. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 70 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 61% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Marrakech, Marokko is € 68. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Marrakech, Marokko is in november. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 41% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Marrakech die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Marrakech, Marokko is € 46. De goedkoopste periode om een busje te huren in Marrakech, Marokko is in juni. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Marrakech die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Marrakech, Marokko is € 119. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Marrakech, Marokko is in mei. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 61 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 66% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

30 sep. - 11 okt.
Kia Picanto
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

30 sep. - 11 okt.
Opel Corsa
Hyundai Bayon
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 13/dag

30 sep. - 11 okt.
Hyundai Bayon

Overzicht autoverhuur Marrakech

Alle bekende autoverhuurders in Marrakech, Marrakech-Safi

Autounion Car Rental

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Budget

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

7,7

Totaalscore

6,2

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,5

ADDCAR RENTAL

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

6,0

GREEN MOTION

3,7
Matig
1 beoordeling4 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

3,7

Totaalscore

3,7

Ophalen/inleveren

3,7

Prijs-kwaliteit

4,0

AIRCAR

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Hire Automotive Group

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Sunnycars

5 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Marrakech

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Marrakech

Populairste verhuurder

UNITED RENT A CAR

Populaire typen auto's

Intermediate, Compact, Economy

Goedkoopste huurauto

€ 18

Populairste model

Dacia Duster
Het populairste autoverhuurbedrijf in Marrakech dat deze maand op momondo werd gevonden, is UNITED RENT A CAR. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn ADDCAR RENTAL en Locationauto
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Marrakech: Intermediate, Compact en Economy.
De laagste prijs voor een huurauto in Marrakech is € 18/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 34/dag.
Het populairste automodel om te huren in Marrakech was in de afgelopen 7 dagen de Dacia Duster. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Dacia Lodgy.

Met een huurauto rijden in Marrakech - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Marrakech zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Marrakech, Marokko in augustus?

Een huurauto in Marrakech kost ongeveer € 40 in augustus. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 40. Een week een auto huren kost gemiddeld € 60 in Marrakech, in augustus. De goedkoopste prijzen beginnen bij € 8.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Marrakech, Marokko-autoverhuur?

Huurauto's in Marrakech van populaire bedrijven zoals Autounion Car Rental, Europcar en Routes Car & Truck Rentals bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Marrakech, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Marrakech, Marokko?

Als je een auto huurt in Marrakech, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Marrakech hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Marrakech op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Kia Sportage huren in Marrakech?

Hoe is het weer in Marrakech, Marokko in juli?

In juli, heeft Marrakech over het algemeen 0 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 28 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Marrakech, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Marrakech hetzelfde als in de rest van Marrakech-Safi?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Marrakech voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Marrakech-Safi gewoonlijk een temperatuur heeft van 23 °C en er over het algemeen 5 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Marrakech bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Marrakech worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Marrakech?

Per juli 2024 zijn er 128 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Marrakech.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Marrakech?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Marrakech. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Marrakech?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Marrakech. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Marrakech?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Marrakech. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Marrakech?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Marrakech, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Marrakech met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Marrakech met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Marrakech met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Marrakech.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Marrakech met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Marrakech met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Marrakech met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Marrakech met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Marrakech te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23-7
12:00
di 30-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Marrakech

Populaire typen huurauto's in Marrakech