Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
wo 24-7
wo 31-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Tanger

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Tanger

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Tanger?

De goedkoopste huurauto's in Tanger worden doorgaans gevonden via Locationauto. Als je boekt bij Locationauto, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 8/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Tanger is € 12/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Tanger?

De Dacia Sandero is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Tanger. Onze gebruikers vonden in Tanger, prijzen voor Dacia Sandero van slechts € 8/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 23/dag. Een andere populaire huurauto in Tanger is de Dacia Duster, voor gemiddeld € 47/dag en er zijn ook deals voor slechts € 17/dag.

Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Tanger

Klein auto's

€ 16 - € 32

Alle typen auto's

€ 29 - € 65

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Tanger, Marokko is € 21. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Tanger, Marokko is in januari. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 16 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 50% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tanger. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tanger verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Tanger die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Tanger, Marokko is € 36. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Tanger, Marokko is in februari. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tanger. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tanger verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Tanger die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Tanger, Marokko is € 125. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Tanger, Marokko is in november. De prijs is dan 61% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 50 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 67% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tanger. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tanger verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Tanger, Marokko is € 85. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Tanger, Marokko is in januari. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 40 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 52% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tanger. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tanger verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Tanger die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Tanger, Marokko is € 42. De goedkoopste periode om een busje te huren in Tanger, Marokko is in februari. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tanger. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tanger verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Tanger, Marokko is € 144. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Tanger, Marokko is in april. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 72 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 71% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tanger. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tanger verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

13 sep. - 20 sep.
Chevrolet Spark
Kia Cee'd
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 14/dag

12 sep. - 20 sep.
Kia Cee'd
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 14/dag

13 sep. - 20 sep.
Toyota Yaris

Overzicht autoverhuur Tanger

Alle bekende autoverhuurders in Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Autounion Car Rental

7 locaties

AIRCAR

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Sovoy

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,9

Totaalscore

4,6

Ophalen/inleveren

4,6

Prijs-kwaliteit

4,6

Hire Automotive Group

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,0

Comfort

3,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

3,0

Prijs-kwaliteit

2,0

FLIZZR

4 locaties

Sixt

4 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Tanger

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Tanger

Populairste verhuurder

ADDCAR RENTAL

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 19

Populairste model

Peugeot 108
Het populairste autoverhuurbedrijf in Tanger dat deze maand op momondo werd gevonden, is ADDCAR RENTAL . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn UNITED RENT A CAR en AIRCAR
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Tanger: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Tanger is € 19/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 34/dag.
Het populairste automodel om te huren in Tanger was in de afgelopen 7 dagen de Peugeot 108. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Peugeot 107.

Met een huurauto rijden in Tanger - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Tanger zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Tanger, Marokko in augustus?

In augustus is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Tanger € 44. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij € 22. Mensen die in Tanger een week een auto willen huren in augustus hebben deals gevonden vanaf € 65. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 13.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Tanger, Marokko-autoverhuur?

Huurauto's in Tanger van populaire bedrijven zoals Sovoy, GREEN MOTION en Avis bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Tanger, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Tanger, Marokko?

De maximumsnelheid van Tanger is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Tanger is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz E-Class huren in Tanger?

Hoe is het weer in Tanger, Marokko in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Tanger kun je temperaturen van ongeveer 23 °C en neerslag van ongeveer 2 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Tanger hetzelfde als in de rest van Tanger-Tetouan-Al Hoceima?

Het klimaat in Tanger-Tetouan-Al Hoceima in juli is gewoonlijk 22 °C met een verwachte neerslag van 1 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Tanger voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Tanger bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Tanger zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Tanger?

Er zijn 98 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Tanger per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Tanger?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Tanger. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Tanger?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Tanger. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Tanger?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Tanger. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Tanger?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Tanger door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Tanger met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Tanger met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Tanger met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Tanger.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Tanger met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Tanger met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Tanger met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Tanger met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Tanger te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-7
12:00
wo 31-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Tanger

Populaire typen huurauto's in Tanger