Auto huren Lodz, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Lodz, Polen? Start je zoektocht hier!

Lodz, Polen
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Lodz, Polen
wo 21-4
12:00
wo 28-4
12:00

Overzicht autoverhuur Lodz

Alle bekende autoverhuurders in Lodz, Polen
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Lodz, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Warschau Frédéric Chopin

Autoverhuur in Lodz

In april hebben 2 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Lodz gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Lodz autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Lodz. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Lodz, Polen-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Lodz geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Lodz. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Lodz, Polen?

De maximumsnelheid in Lodz is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Lodz heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Lodz op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 140 km/u is.

Hoe is het weer in Lodz, Polen in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Lodz kun je temperaturen van ongeveer 7 °C en neerslag van ongeveer 40 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Lodz heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Lodz. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Lodz vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Ford Focus.

Is het weer in Lodz hetzelfde als in de rest van Łódź?

Het klimaat in Łódź in april is gewoonlijk 7 °C met een verwachte neerslag van 40 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Lodz voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Lodz