Huurauto's in Gdansk, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Gdansk, Polen? Start je zoektocht hier!

Gdansk, Polen
11 aug. — 18 aug.
Zelfde inleverlocatie
Gdansk, Polen
wo 11-8
12:00
wo 18-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Gdansk, Polen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

6 € - 24 €

Alle typen auto's

6 € - 24 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Gdansk, Polen is 6 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Gdansk, Polen is in oktober. De prijs is dan 15% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 6 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gdansk. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gdansk verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Gdansk die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Gdansk

Alle bekende autoverhuurders in Gdansk, Polen
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
10 locaties
5 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Gdansk, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Gdańsk Lech Wałęsa

Autoverhuur in Gdansk

In augustus hebben 18 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Gdansk gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Gdansk autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz en Budget zijn een aantal van de bedrijven die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Gdansk te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Gdansk deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Gdansk heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Gdansk van SURPRICE CAR RENTAL , die 10 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 7 €, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Gdansk van SURPRICE CAR RENTAL is 10 €/per dag.

Wat is het beste type auto om te huren in Gdansk tijdens september?

Het huren van een standaard type auto in Gdansk gedurende de maand september is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 8 °C en neerslag rond de 50 mm in september, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Gdansk kost gemiddeld 34 € per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Gdansk, Polen?

Wanneer je een huurauto boekt in Gdansk, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Gdansk zijn respectievelijk 100 km/u en 140 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Gdansk bevindt.

Hoe is het weer in Gdansk, Polen in augustus?

Als je tijdens de maand augustus op zoek bent naar een huurauto in Gdansk kun je temperaturen van ongeveer 15 °C en neerslag van ongeveer 90 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

Het weer in Gdansk tijdens augustus heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Gdansk. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Gdansk vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Golf, de Ford Focus en de Fiat 500.

Is het weer in Gdansk hetzelfde als in de rest van Pommeren?

Het klimaat in Pommeren in augustus is gewoonlijk 15 °C met een verwachte neerslag van 90 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Gdansk voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Gdansk

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Gdansk

Start met het plannen van je reis naar Gdansk