Huurauto's in Katowice, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Katowice, Polen? Start je zoektocht hier!

Katowice, Polen
10 aug. — 17 aug.
Zelfde inleverlocatie
Katowice, Polen
di 10-8
12:00
di 17-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Katowice, Polen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

8 € - 21 €

Alle typen auto's

8 € - 21 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Katowice, Polen is 8 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Katowice, Polen is in oktober. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 8 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Katowice. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Katowice verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Katowice die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Katowice

Alle bekende autoverhuurders in Katowice, Polen
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

2,0

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

4,0
8 locaties
6 locaties
6 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Katowice, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Krakau Kraków-Balice

Autoverhuur in Katowice

Tot nu toe waren er deze maand 52 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Katowice.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Katowice autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Budget is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Katowice vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Katowice. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Katowice heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van GREEN MOTION de beste deals verwachten wanneer je Katowice bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 9 €/per dag beschikbaar op 2 locaties, is GREEN MOTION een goed bedrijf om van te huren.

Welk autoverhuurbedrijf in Katowice heeft de meeste locaties?

Het centrum van Katowice, Polen heeft 1 locaties van Budget, met een gemiddeld dagtarief van 17 €.

Wat is de maximumsnelheid in Katowice, Polen?

Als je een auto huurt in Katowice, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Katowice hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Katowice op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 140 km/u.

Hoe is het weer in Katowice, Polen in augustus?

In augustus, heeft Katowice over het algemeen 80 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 17 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Katowice, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

De temperaturen in Katowice zijn tijdens augustus doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Katowice hetzelfde als in de rest van Silezië?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Silezië of de nabijgelegen gebieden in augustus met Katowice als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 80 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Katowice

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Katowice

Start met het plannen van je reis naar Katowice