Huurauto's in Auckland, Nieuw-Zeeland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Auckland, Nieuw-Zeeland? Start je zoektocht hier!

Auckland, Nieuw-Zeeland
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Auckland, Nieuw-Zeeland
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Auckland, Nieuw-Zeeland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 11 - € 33

Alle typen auto's

€ 11 - € 39

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Auckland, Nieuw-Zeeland is € 15. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Auckland, Nieuw-Zeeland is in april. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 11 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Auckland. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Auckland verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Auckland die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Auckland, Nieuw-Zeeland is € 13. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Auckland, Nieuw-Zeeland is in september. De prijs is dan 15% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Auckland. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Auckland verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Auckland die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Auckland, Nieuw-Zeeland is € 19. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Auckland, Nieuw-Zeeland is in maart. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Auckland. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Auckland verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Auckland die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Auckland

Alle bekende autoverhuurders in Auckland, Nieuw-Zeeland
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,2

Totaalscore

8,2

Prijs-kwaliteit

7,7
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,2

Totaalscore

7,4

Prijs-kwaliteit

7,4
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,4

Totaalscore

6,3

Prijs-kwaliteit

6,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,6

Comfort

4,6

Totaalscore

4,6

Prijs-kwaliteit

4,6
8 locaties
5 locaties
4 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Auckland, Nieuw-Zeeland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van van Auckland

Autoverhuur in Auckland

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Auckland autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Hertz, Thrifty, en Alamo zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Auckland. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat kost het om een auto te huren in Auckland, Nieuw-Zeeland in februari?

  Een huurauto in Auckland kost ongeveer € 30 in februari. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 30. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 12 tot € 16.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Auckland heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Dagtarieven van Hitch Car Rentals zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van € 21/per dag wanneer je een auto huurt in Auckland. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 2 locaties in Auckland is € 10/per dag.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Auckland, Nieuw-Zeeland-autoverhuur?

  In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Auckland-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Auckland gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

 • Wat is de maximumsnelheid in Auckland, Nieuw-Zeeland?

  Reizigers die een auto huren in Auckland, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Auckland zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 110 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Auckland?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Auckland voor de Toyota RAV4 met een prijs van € 38/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Accent voor een gemiddelde van € 14/dag. Onze gebruikers vonden de Toyota RAV4 om in Auckland te huren voor slechts € 27/dag en de Hyundai Accent voor slechts € 10/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Kia Sportage huren in Auckland?

  Bij Hertz kun je de Kia Sportage huren in Auckland voor gemiddeld € 35/dag. De beschikbaarheid van de Kia Sportage om te huren in Auckland kan verschillen, dus probeer het huren van een auto niet last-minute te plannen.

 • Hoe is het weer in Auckland, Nieuw-Zeeland in januari?

  Het weer in Auckland is in de maand januari gewoonlijk 20 °C en de verwachte neerslag is 70 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  De temperaturen in Auckland zijn tijdens januari doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

 • Is het weer in Auckland hetzelfde als in de rest van Auckland?

  Het klimaat in Auckland in januari is gewoonlijk 20 °C met een verwachte neerslag van 70 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Auckland voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Nieuw-Zeeland met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Christchurch, Queenstown en Greymouth in Nieuw-Zeeland

Huurauto's op luchthavens in Auckland

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Auckland

Start met het plannen van je reis naar Auckland