Huurauto's in Queenstown, Nieuw-Zeeland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Queenstown, Nieuw-Zeeland? Start je zoektocht hier!

Queenstown, Nieuw-Zeeland
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Queenstown, Nieuw-Zeeland
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Queenstown, Nieuw-Zeeland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 10 - € 36

Alle typen auto's

€ 10 - € 37

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Queenstown, Nieuw-Zeeland is € 10. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Queenstown, Nieuw-Zeeland is in augustus. De prijs is dan 10% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Queenstown. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Queenstown verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Queenstown die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Queenstown

Alle bekende autoverhuurders in Queenstown, Nieuw-Zeeland
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,5

Totaalscore

9,5

Prijs-kwaliteit

9,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

9,1

Totaalscore

9,1

Prijs-kwaliteit

9,1
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,2

Totaalscore

7,2

Prijs-kwaliteit

7,0
4 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Queenstown, Nieuw-Zeeland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Queenstown Intl

Autoverhuur in Queenstown

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Queenstown autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Europcar, Avis, en Alamo zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Queenstown te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Queenstown deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Queenstown heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Een auto huren in Queenstown is het goedkoopst wanneer je Scotties gebruikt bij hun locatie in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is € 10, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur € 11 per dag kost.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Queenstown, Nieuw-Zeeland-autoverhuur?

  De meeste autoverhuurbedrijven in Queenstown bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Europcar, Scotties en Avis annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Queenstown heeft de meeste locaties?

  1 locatie zijn er te vinden in Queenstown, Nieuw-Zeeland. Bij deze Scotties locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n € 11/per dag.

 • Wat is de maximumsnelheid in Queenstown, Nieuw-Zeeland?

  Wanneer je een huurauto boekt in Queenstown, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Queenstown zijn respectievelijk 100 km/u en 110 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Queenstown bevindt.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Queenstown?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Ford Focus in Queenstown, maar de Toyota RAV4 is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Ford Focus te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 44 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Ford Focus in Queenstown voor slechts € 1 per dag. De Toyota RAV4 in Queenstown kost gemiddeld € 49 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 1 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi Q7 huren in Queenstown?

  Bij AeroDrive kun je de Audi Q7 huren in Queenstown voor gemiddeld € 145/dag. De beschikbaarheid van de Audi Q7 om te huren in Queenstown kan verschillen, dus probeer het huren van een auto niet last-minute te plannen.

 • Hoe is het weer in Queenstown, Nieuw-Zeeland in januari?

  Het weer in Queenstown is in de maand januari gewoonlijk 15 °C en de verwachte neerslag is 80 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Queenstown heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Queenstown. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Queenstown vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Class Compact SUV en de Volkswagen Golf.

 • Is het weer in Queenstown hetzelfde als in de rest van Otago?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Queenstown voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Otago ongeveer 15 °C is en er 80 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Nieuw-Zeeland met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Auckland, Christchurch en Greymouth in Nieuw-Zeeland

Huurauto's op luchthavens in Queenstown

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Queenstown

Start met het plannen van je reis naar Queenstown