Huurauto's in Tuzla, Bosnië en Herzegovina

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tuzla, Bosnië en Herzegovina? Start je zoektocht hier!

Tuzla, Bosnië en Herzegovina
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Tuzla, Bosnië en Herzegovina
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Tuzla, Bosnië en Herzegovina huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 7 - € 31

Alle typen auto's

€ 7 - € 73

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Tuzla, Bosnië en Herzegovina is € 12. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Tuzla, Bosnië en Herzegovina is in maart. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 7 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tuzla. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tuzla verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Tuzla die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Tuzla, Bosnië en Herzegovina is € 28. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Tuzla, Bosnië en Herzegovina is in december. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 19 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 18% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tuzla. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tuzla verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Tuzla die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Tuzla

Alle bekende autoverhuurders in Tuzla, Bosnië en Herzegovina
4 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Tuzla, Bosnië en Herzegovina

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Sarajevo

Autoverhuur in Tuzla

 • Welk autoverhuurbedrijf in Tuzla heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Europcar heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Tuzla, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je € 17/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als € 11/per dag voor hun huurauto in Tuzla.

 • Wat is het beste type auto om te huren in Tuzla tijdens februari?

  Het huren van een standaard type auto in Tuzla gedurende de maand februari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 7 °C en neerslag rond de 50 mm in februari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Tuzla kost gemiddeld € 85 per dag.

 • Wat is de maximumsnelheid in Tuzla, Bosnië en Herzegovina?

  Reizigers die een auto huren in Tuzla, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Tuzla zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Hoe is het weer in Tuzla, Bosnië en Herzegovina in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Tuzla kun je temperaturen van ongeveer 0 °C en neerslag van ongeveer 60 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  in Tuzla is het in januari doorgaans onder het vriespunt en is er een hogere kans op ijzel en sneeuw. Je kunt waarschijnlijk het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Tuzla.

 • Is het weer in Tuzla hetzelfde als in de rest van Federatie van Bosnië en Herzegovina?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Tuzla voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Federatie van Bosnië en Herzegovina ongeveer 0 °C is en er 40 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Bosnië en Herzegovina met huurauto's


Huurauto's op luchthavens in Tuzla

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Tuzla

Start met het plannen van je reis naar Tuzla