Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Bosnië en Herzegovina

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Bosnië en Herzegovina? Start je zoektocht hier!

Sarajevo, Bosnië en Herzegovina
23 apr. — 30 apr.
Sarajevo, Bosnië en Herzegovina
di 23-4
12:00
di 30-4
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Bosnië en Herzegovina
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 12/dag

29 apr. - 8 mei.
Peugeot 2008
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 13/dag

29 apr. - 8 mei.
Renault Zoe
Kia Venga
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 16/dag

29 apr. - 8 mei.
Kia Venga
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 16/dag

29 apr. - 8 mei.
Toyota Yaris
Renault Clio Estate
of vergelijkbaar Economy stationwagen
Max. 2 passagiers

€ 18/dag

29 apr. - 8 mei.
Renault Clio Estate
Peugeot 3008
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 21/dag

28 apr. - 5 mei.
Peugeot 3008
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 21/dag

22 apr. - 29 apr.
Renault Zoe
Seat Leon
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 21/dag

27 apr. - 7 mei.
Seat Leon
Skoda Octavia
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 24/dag

29 apr. - 8 mei.
Skoda Octavia

Bosnië en Herzegovina huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Bosnië en Herzegovina

Klein auto's

€ 8 - € 40

Alle typen auto's

€ 13 - € 69

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Bosnië en Herzegovina is € 18. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Bosnië en Herzegovina is in januari. De prijs is dan 58% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 8 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 41% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bosnië en Herzegovina. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bosnië en Herzegovina verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Bosnië en Herzegovina die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Bosnië en Herzegovina is € 56. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Bosnië en Herzegovina is in november. De prijs is dan 85% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bosnië en Herzegovina. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bosnië en Herzegovina verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Bosnië en Herzegovina die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Bosnië en Herzegovina is € 67. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Bosnië en Herzegovina is in februari. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 48 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 53% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bosnië en Herzegovina. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bosnië en Herzegovina verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Bosnië en Herzegovina die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Bosnië en Herzegovina is € 54. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Bosnië en Herzegovina is in december. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 20 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 41% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bosnië en Herzegovina. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bosnië en Herzegovina verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Bosnië en Herzegovina die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Bosnië en Herzegovina is € 76. De goedkoopste periode om een busje te huren in Bosnië en Herzegovina is in februari. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 49 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 59% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bosnië en Herzegovina. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bosnië en Herzegovina verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Bosnië en Herzegovina die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Bosnië en Herzegovina is € 48. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Bosnië en Herzegovina is in januari. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bosnië en Herzegovina. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bosnië en Herzegovina verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Bosnië en Herzegovina die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 12/dag

29 apr. - 8 mei.
Peugeot 2008
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 13/dag

29 apr. - 8 mei.
Renault Zoe
Kia Venga
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 16/dag

29 apr. - 8 mei.
Kia Venga

Statistieken en trends voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Bosnië en Herzegovina

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bosnië en Herzegovina?

Het meest betaalbare autoverhuurbedrijf in Bosnië en Herzegovina is Avis. Reizigers hebben op sommige locaties Avis huurauto's gevonden voor slechts € 10 per dag, wat een goedkopere deal is in vergelijking met de nationale gemiddelde prijs van € 29 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen variëren, afhankelijk van de behoeften die je hebt voor een huurauto.

Wat is de populairste autoverhuurder in Bosnië en Herzegovina?

Als je van plan bent een auto te huren in Bosnië en Herzegovina, raden we aan om te boeken bij 387 Rent A Car, één van de populairste autoverhuurders van het land. In de afgelopen maand heeft 33% van onze gebruikers gekozen voor 387 Rent A Car bij het huren van een auto. Daarnaast scoort deze autoverhuuder een tevredenheidsscore van 5,3 uit 10 op basis van 3 beoordelingen.

Welk autoverhuurbedrijf in Bosnië en Herzegovina heeft de meeste locaties?

Europcar heeft de meeste autoverhuurlocaties in Bosnië en Herzegovina. Dit bedrijf heeft 23 locaties, waarvan vele locaties te vinden zijn op vliegvelden en middenin de stad. Overweeg eens om Sarajevo te bezoeken, de populairste stad van Bosnië en Herzegovina. Europcar is hier groot aanwezig met meer dan 12locaties - veel daarvan zijn te vinden op de luchthaven en het stadscentrum.

Wat is het populairste type huurauto in Bosnië en Herzegovina?

Het populairste type auto om te huren in Bosnië en Herzegovina is een Economy. 51% van onze gebruikers koos dit type auto ook voor hun reizen naar Bosnië en Herzegovina. Als een Economy tijdens je verblijf aan je behoeften voldoet, kun je verwachten dat je ongeveer € 23 per dag betaalt voor de huur. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren, afhankelijk van welke stad je bezoekt en welk autoverhuurbedrijf je kiest.

Overzicht autoverhuur Bosnië en Herzegovina

Alle bekende autoverhuurders in Bosnië en Herzegovina

Europcar

23 locaties

keddy by Europcar

19 locaties

CarWiz

18 locaties

Euro Rent

12 locaties

Rentacar

10 locaties

GREEN MOTION

9 locaties

Guma X

9 locaties

NUR Rent A Car

9 locaties

Autoverhuur in Bosnië en Herzegovina

Kom alles te weten over auto huren in Bosnië en Herzegovina zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Bosnië en Herzegovina?

Je bent wettelijk verplicht om op de rechterkant te rijden wanneer je Bosnië en Herzegovina bezoekt. Het niet naleven van deze wet kan leiden tot verkeersboetes, auto-ongelukken of beide.

Hoe goed zijn de wegen in Bosnië en Herzegovina?

Sinds 2019 staat Bosnië en Herzegovina gerangschikt op plaats 129 van 137 landen voor wegkwaliteit. Bosnië en Herzegovina kreeg een wegkwaliteitsscore van 2,6, die is gebaseerd op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de best mogelijke score is.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Bosnië en Herzegovina?

De wettelijke limiet voor alcohol in het bloed (BAG) in Bosnië en Herzegovina is 0,30‰. Het is echter belangrijk om de regionale of lokale wetgeving te controleren, omdat deze limiet soms anders kan zijn. De BAG in Bosnië en Herzegovina kan ook variëren op basis van leeftijd, rijervaring en of je al dan niet een bedrijfsvoertuig bestuurt. Houd er rekening mee dat er strengere straffen zijn voor degenen die gedronken hebben en rijden en jonger zijn de wettelijke drinkleeftijd. In Bosnië en Herzegovina moet je minimaal 18 zijn om te drinken.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina?

Per april 2024 zijn er 254 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Bosnië en Herzegovina?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Bosnië en Herzegovina. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Bosnië en Herzegovina?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Bosnië en Herzegovina. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Bosnië en Herzegovina?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Bosnië en Herzegovina. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Bosnië en Herzegovina?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Bosnië en Herzegovina door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Bosnië en Herzegovina met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Bosnië en Herzegovina met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Bosnië en Herzegovina met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Bosnië en Herzegovina met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Bosnië en Herzegovina met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Bosnië en Herzegovina met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Bosnië en Herzegovina te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23-4
12:00
di 30-4
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Bosnië en Herzegovina

Vind autoverhuurbedrijven in deze populaire steden in Bosnië en Herzegovina