Autoverhuur in Verenigd Koninkrijk

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Verenigd Koninkrijk? Start je zoektocht hier!

Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
5 dec. — 12 dec.
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
di 5-12
12:00
di 12-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Verenigd Koninkrijk

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Verenigd Koninkrijk

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Verenigd Koninkrijk?

INTERRENT is het meest betaalbare autoverhuurbedrijf in Verenigd Koninkrijk, met prijzen voor slechts € 9 per dag in sommige delen van het land. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in Verenigd Koninkrijk is € 41 per dag.

Wat is de populairste autoverhuurder in Verenigd Koninkrijk?

GREEN MOTION is de populairste autoverhuurder in Verenigd Koninkrijk met 40% van de momondo-gebruikers die voor deze verhuurder kozen in de afgelopen maand. GREEN MOTION heeft ook 204 beoordelingen en een score van 4,9 uit 10, wat deze autoverhuurder een populaire keuze maakt onder reizigers.

Welk autoverhuurbedrijf in Verenigd Koninkrijk heeft de meeste locaties?

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Verenigd Koninkrijk is Enterprise Rent-A-Car. Op dit moment hebben zij 455 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land. Overweeg eens om Edinburg te bezoeken, de populairste stad van Verenigd Koninkrijk. Enterprise Rent-A-Car is hier groot aanwezig met meer dan 6locaties - veel daarvan zijn te vinden op de luchthaven en het stadscentrum.

Wat is het populairste type huurauto in Verenigd Koninkrijk?

Als het gaat om het huren van een auto in Verenigd Koninkrijk, huren reizigers liever een Economy. In feite huurde 30% van onze momondo-gebruikers dit type auto in de afgelopen 30 dagen en betaalden ze gemiddeld € 57 per dag.

De beste deals voor huurauto's in Verenigd Koninkrijk

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Verenigd Koninkrijk
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

1 dec. - 8 dec.
Ford Ka
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

1 dec. - 8 dec.
Renault Zoe
BMW 1 Series
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 11/dag

1 dec. - 8 dec.
BMW 1 Series
Seat Leon
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 11/dag

1 dec. - 8 dec.
Seat Leon
Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 11/dag

8 dec. - 12 dec.
Toyota Aygo
Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

18 jan. - 21 jan.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

8 dec. - 12 dec.
Toyota Yaris
Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 13/dag

2 dec. - 9 dec.
Toyota Aygo
Volvo V40
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 13/dag

3 dec. - 10 dec.
Volvo V40

Verenigd Koninkrijk huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Verenigd Koninkrijk

Klein cars

€ 36 - € 87

Alle typen auto's

€ 38 - € 193

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Verenigd Koninkrijk is € 54. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Verenigd Koninkrijk is in november. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigd Koninkrijk. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigd Koninkrijk verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Verenigd Koninkrijk die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Verenigd Koninkrijk is € 76. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Verenigd Koninkrijk is in januari. De prijs is dan 51% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigd Koninkrijk. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigd Koninkrijk verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Verenigd Koninkrijk die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Verenigd Koninkrijk is € 134. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Verenigd Koninkrijk is in januari. De prijs is dan 80% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 28 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 26% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigd Koninkrijk. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigd Koninkrijk verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot car huurauto's in Verenigd Koninkrijk die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Verenigd Koninkrijk is € 65. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Verenigd Koninkrijk is in maart. De prijs is dan 58% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 28 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigd Koninkrijk. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigd Koninkrijk verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Verenigd Koninkrijk die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Verenigd Koninkrijk is € 163. De goedkoopste periode om een busje te huren in Verenigd Koninkrijk is in februari. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 56 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 39% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigd Koninkrijk. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigd Koninkrijk verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Verenigd Koninkrijk die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Verenigd Koninkrijk is € 125. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Verenigd Koninkrijk is in oktober. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigd Koninkrijk. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigd Koninkrijk verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe car huurauto's in Verenigd Koninkrijk die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

1 dec. - 8 dec.
Ford Ka
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

1 dec. - 8 dec.
Renault Zoe
BMW 1 Series
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 11/dag

1 dec. - 8 dec.
BMW 1 Series

Overzicht autoverhuur Verenigd Koninkrijk

Alle bekende autoverhuurders in Verenigd Koninkrijk

Enterprise Rent-A-Car

455 locaties

Free2Move

363 locaties

keddy by Europcar

329 locaties

Sunnycars

260 locaties

Europcar

244 locaties

Firefly

187 locaties

Hertz

166 locaties

FLIZZR

120 locaties

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Verenigd Koninkrijk

Nabijgelegen trekpleisters:

Cliveden18,7 km
Hyde Park20,1 km
Buckingham Palace22,1 km
Station Hampstead Heath22,2 km
Oxford Circus22,3 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Old Trafford12,2 km
Dusk till Dawn Poker and Casino86,6 km
Symphony Hall100,3 km
Robin Hoods Bay Beach165,5 km
Oxford Playhouse190,4 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Hever Castle and Gardens20,6 km
Queen Elizabeth II Centre38,4 km
Buckingham Palace38,5 km
London Eye38,8 km
Hyde Park39,0 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Verenigd Koninkrijk

Hieronder staan de populairste hotels in Verenigd Koninkrijk

Autoverhuur in Verenigd Koninkrijk

Kom alles te weten over auto huren in Verenigd Koninkrijk zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Verenigd Koninkrijk?

Of je nu een auto huurt of bezit in Verenigd Koninkrijk, je bent wettelijk verplicht om op de linkerkant te rijden. Houd er rekening mee dat als je jezelf niet comfortabel voelt om aan deze kant van de weg te rijden, je altijd een taxi kunt bellen of kunt kiezen voor voor het delen van een auto.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Verenigd Koninkrijk?

Het hoogste bloedalcoholgehalte dat je kunt hebben in Verenigd Koninkrijk terwijl je nog legaal in staat bent om een voertuig te besturen, is 0,80‰. Sommige regio's of steden binnen Verenigd Koninkrijk kunnen echter verschillende BAG-limieten hebben, dus het is belangrijk om dit goed uit te zoeken voordat je op reis gaat. Verenigd Koninkrijk heeft strikte wetten tegen personen die alcohol nuttigen en rijden als ze jonger zijn dan de wettelijke leeftijd van 18 om te drinken.

Wat kost benzine in Verenigd Koninkrijk?

Afgelopen week was de gemiddelde prijs van benzine in Verenigd Koninkrijk € 1,74 per liter. Als je van gedachten verandert over het huren van een auto in Verenigd Koninkrijk, heeft Koeweit sinds vorige week enkele van de laagste gasprijzen ter wereld met € 0,32 per liter. Hong Kong heeft in vergelijking gemiddeld de duurste prijzen met € 2,84 per liter, maar is nog steeds een geweldige optie voor mensen die een auto willen huren.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Verenigd Koninkrijk bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Verenigd Koninkrijk worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Verenigd Koninkrijk?

Per november 2023 zijn er 3.446 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Verenigd Koninkrijk.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Verenigd Koninkrijk?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Verenigd Koninkrijk. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Verenigd Koninkrijk?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Verenigd Koninkrijk. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Verenigd Koninkrijk?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Verenigd Koninkrijk. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Verenigd Koninkrijk?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Verenigd Koninkrijk door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Verenigd Koninkrijk met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Verenigd Koninkrijk met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Verenigd Koninkrijk met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Verenigd Koninkrijk.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Verenigd Koninkrijk met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Verenigd Koninkrijk op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Verenigd Koninkrijk met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Verenigd Koninkrijk met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Verenigd Koninkrijk te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.