Huurauto's in Newcastle upon Tyne, Engeland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Newcastle upon Tyne, Engeland? Start je zoektocht hier!

Newcastle upon Tyne, ENG, Verenigd Koninkrijk
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Newcastle upon Tyne, ENG, Verenigd Koninkrijk
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Newcastle upon Tyne

Alle bekende autoverhuurders in Newcastle upon Tyne, Engeland
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,3

Totaalscore

9,3

Prijs-kwaliteit

8,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

7,0

Prijs-kwaliteit

6,0
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Newcastle upon Tyne, Engeland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Edinburg Turnhouse

Autoverhuur in Newcastle upon Tyne

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Newcastle upon Tyne autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Newcastle upon Tyne. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Newcastle upon Tyne heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Newcastle upon Tyne van Hertz, die 3 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als € 16, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Newcastle upon Tyne van Hertz is € 42/per dag.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Newcastle upon Tyne, ENG-autoverhuur?

  Elk autoverhuurbedrijf in Newcastle upon Tyne heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Newcastle upon Tyne zijn Easirent, GREEN MOTION en Enterprise, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Newcastle upon Tyne heeft de meeste locaties?

  3 locaties zijn er te vinden in Newcastle upon Tyne, ENG. Bij deze Hertz locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n € 42/per dag.

 • Wat is de maximumsnelheid in Newcastle upon Tyne, ENG?

  Reizigers die een auto huren in Newcastle upon Tyne, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Newcastle upon Tyne zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 115 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Newcastle upon Tyne?

  De Volkswagen Polo is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Newcastle upon Tyne. Onze gebruikers vonden in Newcastle upon Tyne, prijzen voor Volkswagen Polo van slechts € 1/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 18/dag. Een andere populaire huurauto in Newcastle upon Tyne is de Hyundai Accent, voor gemiddeld € 29/dag en er zijn ook deals voor slechts € 2/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Newcastle upon Tyne?

  Bij Alamo is de Audi A4 (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Newcastle upon Tyne. Je betaalt om de Audi A4 te huren bij Alamo in Newcastle upon Tyne gemiddeld € 72/dag.De Ford Transit huren (die ook wordt gezien al seen Luxe-voertuig) is ook een optie als je een auto ophaalt bij Alamo in Newcastle upon Tyne.

 • Hoe is het weer in Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk in januari?

  In januari, heeft Newcastle upon Tyne over het algemeen 43 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 5 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Newcastle upon Tyne, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Newcastle upon Tyne tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Newcastle upon Tyne. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Newcastle upon Tyne vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Hyundai Accent en de Ford Focus.

 • Is het weer in Newcastle upon Tyne hetzelfde als in de rest van Engeland?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Engeland of de nabijgelegen gebieden in januari met Newcastle upon Tyne als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 4 °C verwachten en ongeveer 64,2 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Newcastle upon Tyne

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Newcastle upon Tyne

Ontdek meer huurtauto’s in Engeland

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Birmingham, Bristol en Hounslow in Engeland

Start met het plannen van je reis naar Newcastle upon Tyne