Auto huren Lyon, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Lyon, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrijk
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrijk
wo 21-4
12:00
wo 28-4
12:00

Overzicht autoverhuur Lyon

Alle bekende autoverhuurders in Lyon, Frankrijk
Verhuurder-score: Uitstekend 9.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 27 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 22 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 19 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.9

Score gebaseerd op 13 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Lyon, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Lyon Lyon-Saint Exupéry

Autoverhuur in Lyon

In april hebben 23 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Lyon gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Lyon autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Lyon hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Alamo, Enterprise, en National. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Lyon. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Lyon, Frankrijk-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Lyon-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Lyon gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Welk autoverhuurbedrijf in Lyon heeft de meeste locaties?

Alamo is erg populair in Lyon, Frankrijk, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 1 locatie vinden in het centrum van Lyon, Frankrijk, en een bedrag van zo'n 23 €/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Lyon, Frankrijk.

Wat is de maximumsnelheid in Lyon, Frankrijk?

Reizigers die een auto huren in Lyon, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Lyon zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Lyon, Frankrijk in april?

In april, heeft Lyon over het algemeen 60 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 10 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Lyon, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Lyon heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Lyon. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Lyon vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Opel Corsa en de Class Mini Car.

Is het weer in Lyon hetzelfde als in de rest van Auvergne-Rhône-Alpes?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Lyon voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Auvergne-Rhône-Alpes gewoonlijk een temperatuur heeft van 10 °C en er over het algemeen 57 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Lyon