Huurauto's in Bangkok, Thailand

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bangkok, Thailand? Start je zoektocht hier!

Bangkok, Thailand
9 aug. — 16 aug.
Zelfde inleverlocatie
Bangkok, Thailand
ma 9-8
12:00
ma 16-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Bangkok, Thailand huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

11 € - 28 €

Alle typen auto's

18 € - 57 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Bangkok, Thailand is 19 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Bangkok, Thailand is in oktober. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 11 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 39% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bangkok. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bangkok verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Bangkok die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Bangkok, Thailand is 17 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Bangkok, Thailand is in januari. De prijs is dan 6% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 16 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bangkok. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bangkok verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Bangkok die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Bangkok, Thailand is 30 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Bangkok, Thailand is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 33 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bangkok. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bangkok verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Bangkok die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Bangkok, Thailand is 21 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Bangkok, Thailand is in maart. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 32 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 30% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bangkok. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bangkok verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Bangkok die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Bangkok

Alle bekende autoverhuurders in Bangkok, Thailand
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Totaalscore

9,3

Ophalen/Inleveren

9,3

Waar voor je geld

9,3
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

9,0
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

9,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

10,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,6

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

7,3
8,1
Uitstekend
1 beoordeling4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,1

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

7,7

Waar voor je geld

8,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,4

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

8,0

Afstand tot populaire hotels vanaf Bangkok, Thailand

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bangkok Suvarnabhumi

Autoverhuur in Bangkok

74 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Bangkok met momondo in augustus.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Bangkok autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz, Europcar, en National zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Bangkok te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Bangkok deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Bangkok heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van THAIRENTACAR de beste deals verwachten wanneer je Bangkok bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 12 €/per dag beschikbaar op 6 locaties, is THAIRENTACAR een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bangkok, Thailand-autoverhuur?

Huurauto's in Bangkok van populaire bedrijven zoals Hertz, Europcar en THAIRENTACAR bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Bangkok, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Welk autoverhuurbedrijf in Bangkok heeft de meeste locaties?

THAIRENTACAR heeft 6 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 12 €/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Bangkok, Thailand?

De maximumsnelheid in Bangkok is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Bangkok heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Bangkok op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Bangkok, Thailand in augustus?

Het weer in Bangkok is in de maand augustus gewoonlijk 28 °C en de verwachte neerslag is 180 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens augustus hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Bangkok koel te blijven.

Is het weer in Bangkok hetzelfde als in de rest van Bangkok?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Bangkok of de nabijgelegen gebieden in augustus met Bangkok als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 28 °C verwachten en ongeveer 180 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Thailand met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Phuket, Chiang Mai en Chiang Rai in Thailand

Start met het plannen van je reis naar Bangkok