Huurauto's in Salvador, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Salvador, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Salvador, BA, Brazilië
11 dec. — 18 dec.
Zelfde inleverlocatie
Salvador, BA, Brazilië
za 11-12
12:00
za 18-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Salvador

Alle bekende autoverhuurders in Salvador, Brazilië
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,4

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

6,7
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

6,0
6 locaties
5 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Salvador, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Salvador D.L.E. Magalhaes

Autoverhuur in Salvador

Tot nu toe waren er deze maand 1.381 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Salvador.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Salvador autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Salvador hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Hertz, Alamo, en Budget. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Salvador, Brazilië-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Salvador geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Salvador. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Salvador, Brazilië?

Reizigers die een auto huren in Salvador, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Salvador zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Salvador?

De Volkswagen Passat huren in Salvador is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Audi A3. Onze gebruikers vonden deals voor de Volkswagen Passat in Salvador voor gemiddeld € 27 per dag en voor slechts € 11 per dag. Het kost gemiddeld € 26 per dag om de Audi A3 te huren in Salvador, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 9 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Salvador?

Als je de Audi A4 wilt huren in Salvador, is Europcar het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De Audi A4 huren bij Europcar in Salvador kost gemiddeld € 59 per dag.De verhuurder heeft ook andere huuropties voor de Luxe in Salvador, zoals de Mercedes-Benz C-Class, als je de Audi A4 niet kunt boeken voor verhuur.

Hoe is het weer in Salvador, Brazilië in december?

Het weer in Salvador is in de maand december gewoonlijk 26 °C en de verwachte neerslag is 110 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

De temperaturen in Salvador zijn tijdens december doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Salvador hetzelfde als in de rest van Bahia?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Bahia of de nabijgelegen gebieden in december met Salvador als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 25 °C verwachten en ongeveer 149,5 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Salvador