Huurauto's in Marbella, Spanje

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Marbella, Spanje? Start je zoektocht hier!

Marbella, AN, Spanje
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Marbella, AN, Spanje
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Marbella

Alle bekende autoverhuurders in Marbella, Spanje
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
Overzicht

Hygiëne

5,2

Comfort

3,9

Totaalscore

3,9

Prijs-kwaliteit

3,9
6 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Marbella, Spanje

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Malaga

Autoverhuur in Marbella

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Marbella autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz en Enterprise zijn een aantal van de bedrijven die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Marbella te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Marbella deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Marbella, Spanje?

  50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Marbella, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Marbella zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Marbella, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Marbella?

  Voor gemiddeld € 16/dag (en vanaf slechts € 0/dag) zijn de huurauto’s Fiat 500 in Marbella het populairst bij onze gebruikers. De Hyundai Accent huren in Marbella voor gemiddeld € 18/dag (€ 0/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

 • Hoe is het weer in Marbella, Spanje in januari?

  In januari, heeft Marbella over het algemeen 83 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 11 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Marbella, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Marbella heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Marbella. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Marbella vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat 500, de Hyundai Accent en de Fiat Panda.

 • Is het weer in Marbella hetzelfde als in de rest van Andalusië?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Marbella voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Andalusië gewoonlijk een temperatuur heeft van 11 °C en er over het algemeen 65,8 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Marbella

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Marbella

Ontdek meer huurtauto’s in Andalusië

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Algeciras, Almería en Cádiz in Andalusië

Start met het plannen van je reis naar Marbella