Auto huren Bodrum

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bodrum? Start je zoektocht hier!

Bodrum, Turkey
1 feb. — 8 feb.
Zelfde inleverlocatie
Bodrum, Turkey
ma. 1-2
12:00
ma. 8-2
12:00

Overzicht autoverhuur Bodrum

Alle bekende autoverhuurders in Bodrum
Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.4

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Bodrum

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Izmir Adnan Menderes Arpt

Autoverhuur in Bodrum

Tot dusver waren er in januari 118 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Bodrum.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Bodrum autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, Avis, en Budget zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Bodrum te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Bodrum deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Bodrum in februari?

De goedkoopste huurautodeals in Bodrum voor februari zijn zo'n 21 € tot 28 €. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n 20 € tot 23 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bodrum-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Bodrum bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Enterprise, Avis en Budget annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Bodrum tijdens februari?

Als je in de maand februari naar Bodrum reist, raden we aan een economy-type auto te huren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het weer en de wegomstandigheden. Een economy-type auto kan zowel de natte als de droge wegomstandigheden aan die vaak worden gezien in Bodrum tijdens februari, wanneer de temperatuur rond de 13 °C ligt en de neerslag gemiddeld 130 mm is. Een Economy huren in Bodrum kost gemiddeld 30 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Bodrum heeft de meeste locaties?

Avis is de autoverhuurder met de meeste locaties in Bodrum. Bij deze 3 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 33 € te betalen in Bodrum.

Wat is de maximumsnelheid in Bodrum?

Als je een auto huurt in Bodrum, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Bodrum hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Bodrum op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Bodrum, Turkije in januari?

Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Bodrum kun je temperaturen van ongeveer 11 °C en neerslag van ongeveer 90 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Bodrum tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Bodrum. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Bodrum vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Opel Corsa en de Volkswagen Polo.

Is het weer in Bodrum hetzelfde als in de rest van Provincie Mugla?

Het klimaat in Provincie Mugla in januari is gewoonlijk 9 °C met een verwachte neerslag van 161,7 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Bodrum voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Bodrum

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Bodrum

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Bodrum
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Bodrum

    Vind hotels in Bodrum