Auto huren Bodrum, Turkije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bodrum, Turkije? Start je zoektocht hier!

Bodrum, Turkije
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Bodrum, Turkije
wo 21-4
12:00
wo 28-4
12:00

Overzicht autoverhuur Bodrum

Alle bekende autoverhuurders in Bodrum, Turkije
Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.4

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Bodrum, Turkije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Izmir Adnan Menderes Arpt

Autoverhuur in Bodrum

Tot dusver waren er in april 118 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Bodrum.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Bodrum autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, Avis, en Budget zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Bodrum te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Bodrum deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bodrum, Turkije-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Bodrum bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Enterprise, Avis en Budget annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Welk autoverhuurbedrijf in Bodrum heeft de meeste locaties?

Avis is de autoverhuurder met de meeste locaties in Bodrum, Turkije. Bij deze 3 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 33 € te betalen in Bodrum, Turkije.

Wat is de maximumsnelheid in Bodrum, Turkije?

Als je een auto huurt in Bodrum, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Bodrum hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Bodrum op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Bodrum, Turkije in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Bodrum kun je temperaturen van ongeveer 17 °C en neerslag van ongeveer 30 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in Bodrum zijn tijdens april doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Bodrum hetzelfde als in de rest van Provincie Mugla?

Het klimaat in Provincie Mugla in april is gewoonlijk 15 °C met een verwachte neerslag van 48,7 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Bodrum voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Bodrum

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Bodrum

Start nu met het plannen van je reis naar Bodrum