Huurauto's in Kayseri, Turkije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Kayseri, Turkije? Start je zoektocht hier!

Kayseri, Turkije
11 aug. — 18 aug.
Zelfde inleverlocatie
Kayseri, Turkije
wo 11-8
12:00
wo 18-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Kayseri, Turkije huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

13 € - 115 €

Alle typen auto's

13 € - 65 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Kayseri, Turkije is 25 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Kayseri, Turkije is in november. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 13 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kayseri. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kayseri verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Kayseri die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Kayseri, Turkije is 24 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Kayseri, Turkije is in juni. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 30 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kayseri. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kayseri verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Kayseri die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Kayseri, Turkije is 41 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Kayseri, Turkije is in december. De prijs is dan 57% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 18 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 30% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kayseri. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kayseri verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Kayseri die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Nissa Car Rental

16 €/dag

3 sep. - 23 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
of vergelijkbare Compacte stationwagen
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Nissa Car Rental

20 €/dag

3 sep. - 23 sep.
Ford Focus
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Nissa Car Rental

20 €/dag

3 sep. - 23 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Kayseri

Alle bekende autoverhuurders in Kayseri, Turkije
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,6

Comfort

6,6

Totaalscore

5,3

Ophalen/Inleveren

6,6

Waar voor je geld

5,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

4,0

Totaalscore

3,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

4,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
5 locaties
5 locaties
4 locaties
4 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Kayseri, Turkije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Kayseri

Autoverhuur in Kayseri

Tot dusver waren er in augustus 425 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Kayseri.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Kayseri autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Kayseri. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Kayseri heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Kayseri is ESSENCE CAR RENTAL , met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 25 € bij 2 locaties in Kayseri. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij ESSENCE CAR RENTAL in Kayseri is 15 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Kayseri, Turkije-autoverhuur?

Huurauto's in Kayseri van populaire bedrijven zoals Hertz, Windycar en Avis bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Kayseri, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Kayseri tijdens september?

Met temperaturen van gemiddeld 12 °C en neerslag van gewoonlijk 20 mm tijdens september, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Kayseri reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand september, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Kayseri gaan. Een Standaard huren in Kayseri kost gemiddeld 25 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Kayseri heeft de meeste locaties?

2 locaties zijn er te vinden in Kayseri, Turkije. Bij deze ESSENCE CAR RENTAL locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 25 €/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Kayseri, Turkije?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Kayseri, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Kayseri zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Kayseri, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Kayseri, Turkije in augustus?

In augustus, heeft Kayseri over het algemeen 0 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 21 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Kayseri, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

De temperaturen in Kayseri zijn tijdens augustus doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Kayseri hetzelfde als in de rest van Provincie Kayseri?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Kayseri voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand augustus in Provincie Kayseri ongeveer 21 °C is en er 0 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Kayseri

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Kayseri

Start met het plannen van je reis naar Kayseri