Auto huren Kayseri

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Kayseri? Start je zoektocht hier!

Kayseri, Turkije
4 mrt. — 11 mrt.
Zelfde inleverlocatie
Kayseri, Turkije
do 4-3
12:00
do 11-3
12:00

Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Kayseri?

Alle

10 € - 31 €

Economy

10 € - 25 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Kayseri is maart. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar, slechts 10 € per dag. De duurste maand is augustus. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in maart. De prijs voor een huurauto in Kayseri kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Overzicht autoverhuur Kayseri

Alle bekende autoverhuurders in Kayseri
Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 3.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 3.2

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Kayseri

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Kayseri

Autoverhuur in Kayseri

Tot dusver waren er in februari 425 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Kayseri.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Kayseri autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Kayseri. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Kayseri in maart?

In maart is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Kayseri 34 €. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij 19 €. 27 € is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Kayseri, maar voor maart is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf 22 €, afhankelijk van je voorwaarden.

Welk autoverhuurbedrijf in Kayseri heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Kayseri is ESSENCE CAR RENTAL , met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 24 € bij 2 locaties in Kayseri. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij ESSENCE CAR RENTAL in Kayseri is 14 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Kayseri-autoverhuur?

Huurauto's in Kayseri van populaire bedrijven zoals Alamo, National en Avis bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Kayseri, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Kayseri tijdens maart?

Met temperaturen van gemiddeld 10 °C en neerslag van gewoonlijk 50 mm tijdens maart, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Kayseri reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand maart, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Kayseri gaan. Een Standaard huren in Kayseri kost gemiddeld 24 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Kayseri heeft de meeste locaties?

4 locaties zijn er te vinden in Kayseri. Bij deze CIRCULAR locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 33 €/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Kayseri?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Kayseri, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Kayseri zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Kayseri, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Kayseri, Turkije in februari?

In februari, heeft Kayseri over het algemeen 30 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 0 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Kayseri, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in februari?

in Kayseri is het in februari doorgaans onder het vriespunt en is er een hogere kans op ijzel en sneeuw. Je kunt waarschijnlijk het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Kayseri.

Is het weer in Kayseri hetzelfde als in de rest van Provincie Kayseri?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Kayseri voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand februari in Provincie Kayseri ongeveer 0 °C is en er 30 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Kayseri

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Kayseri

Start nu met het plannen van je reis naar Kayseri

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Kayseri

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Kayseri
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Kayseri

    Vind hotels in Kayseri