Auto huren Villeneuve-sur-Lot, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Villeneuve-sur-Lot, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Villeneuve-sur-Lot, Lot-et-Garonne, Frankrijk
13 mei. — 20 mei.
Zelfde inleverlocatie
Villeneuve-sur-Lot, Lot-et-Garonne, Frankrijk
do 13-5
12:00
do 20-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Villeneuve-sur-Lot

Alle bekende autoverhuurders in Villeneuve-sur-Lot, Frankrijk
7,6
Goed
1 beoordeling1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

6,0
0,0
Verschrikkelijk
2 locaties
0,0
Verschrikkelijk
2 locaties
0,0
Verschrikkelijk
1 locatie
0,0
Verschrikkelijk
1 locatie
0,0
Verschrikkelijk
1 locatie
0,0
Verschrikkelijk
1 locatie
0,0
Verschrikkelijk
1 locatie

Afstand tot populaire hotels vanaf Villeneuve-sur-Lot, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Toulouse-Blagnac

Autoverhuur in Villeneuve-sur-Lot

1 persoon is op zoek geweest naar huurauto's in Villeneuve-sur-Lot voor mei.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Villeneuve-sur-Lot autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis, Sixt, en Europcar zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Villeneuve-sur-Lot vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Villeneuve-sur-Lot. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Villeneuve-sur-Lot, Frankrijk-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Villeneuve-sur-Lot geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Villeneuve-sur-Lot. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Villeneuve-sur-Lot, Frankrijk?

De maximumsnelheid in Villeneuve-sur-Lot is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Villeneuve-sur-Lot heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Villeneuve-sur-Lot op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in mei?

Het klimaat in Villeneuve-sur-Lot heeft doorgaans tijdens mei geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Villeneuve-sur-Lot.

Is het weer in Villeneuve-sur-Lot hetzelfde als in de rest van Nouvelle-Aquitaine?

Het klimaat in Nouvelle-Aquitaine in mei is gewoonlijk 15 °C met een verwachte neerslag van 71,3 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Villeneuve-sur-Lot voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Villeneuve-sur-Lot