Huurauto's in Cork, Ierland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Cork, Ierland? Start je zoektocht hier!

Cork, Ierland
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Cork, Ierland
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Cork, Ierland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 5 - € 43

Alle typen auto's

€ 5 - € 100

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Cork, Ierland is € 8. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Cork, Ierland is in december. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 5 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 63% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cork. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cork verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Cork die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Cork

Alle bekende autoverhuurders in Cork, Ierland
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Prijs-kwaliteit

6,0
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

6,0

Totaalscore

6,6

Prijs-kwaliteit

6,6
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

5,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

6,0
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

3,5

Prijs-kwaliteit

3,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Afstand tot populaire hotels vanaf Cork, Ierland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Shannon

Autoverhuur in Cork

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Cork autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Cork hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Thrifty, Hertz, en Alamo. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Cork heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Cork van Payless, die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als € 12, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Cork van Payless is € 24/per dag.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Cork, Ierland-autoverhuur?

  De meeste van de Cork autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Cork zoals Thrifty, Easirent en Hertz vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

 • Wat is het beste type auto om te huren in Cork tijdens februari?

  Als je in de maand februari naar Cork reist, raden we aan een economy-type auto te huren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het weer en de wegomstandigheden. Een economy-type auto kan zowel de natte als de droge wegomstandigheden aan die vaak worden gezien in Cork tijdens februari, wanneer de temperatuur rond de 7 °C ligt en de neerslag gemiddeld 80 mm is. Een Economy huren in Cork kost gemiddeld € 7 per dag.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Cork heeft de meeste locaties?

  Het centrum van Cork, Ierland heeft 1 locaties van Payless, met een gemiddeld dagtarief van € 24.

 • Wat is de maximumsnelheid in Cork, Ierland?

  Als je een auto huurt in Cork, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Cork hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Cork op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Cork?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Volkswagen Polo in Cork, maar de Ford Fiesta is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Volkswagen Polo te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 16 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Volkswagen Polo in Cork voor slechts € 3 per dag. De Ford Fiesta in Cork kost gemiddeld € 21 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 1 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 5 Series huren in Cork?

  Bij National kun je de BMW 5 Series huren in Cork voor gemiddeld € 55/dag. De beschikbaarheid van de BMW 5 Series om te huren in Cork kan verschillen, dus probeer het huren van een auto niet last-minute te plannen.

 • Hoe is het weer in Cork, Ierland in januari?

  In januari, heeft Cork over het algemeen 120 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 6 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Cork, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Cork heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Cork. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Cork vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Ford Fiesta en de Ford Ka.

 • Is het weer in Cork hetzelfde als in de rest van Cork?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Cork voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Cork gewoonlijk een temperatuur heeft van 6 °C en er over het algemeen 120 mm neerslag valt.


Andere steden in Ierland met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Dublin, Shannon en Galway in Ierland

Huurauto's op luchthavens in Cork

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Cork

Start met het plannen van je reis naar Cork