Auto huren Sant Antoni de Portmany

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Sant Antoni de Portmany? Start je zoektocht hier!

Sant Antoni de Portmany, Ibiza (eiland), Spanje
4 mrt. — 11 mrt.
Zelfde inleverlocatie
Sant Antoni de Portmany, Ibiza (eiland), Spanje
do 4-3
12:00
do 11-3
12:00

Afstand tot populaire hotels vanaf Sant Antoni de Portmany

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Ibiza-stad

Autoverhuur in Sant Antoni de Portmany

45 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Sant Antoni de Portmany met momondo in februari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Sant Antoni de Portmany autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Sant Antoni de Portmany hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis en Europcar.. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Sant Antoni de Portmany in maart?

Om maart een weekend een auto te huren in Sant Antoni de Portmany, vonden we prijzen al vanaf 23 €, en een gemiddelde prijs van 23 €. 11 € is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Sant Antoni de Portmany, maar voor maart is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf 6 €, afhankelijk van je voorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Sant Antoni de Portmany-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Sant Antoni de Portmany bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Avis, Europcar en keddy by Europcar annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Welk autoverhuurbedrijf in Sant Antoni de Portmany heeft de meeste locaties?

keddy by Europcar is de autoverhuurder met de meeste locaties in Sant Antoni de Portmany. Bij deze 2 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 18 € te betalen in Sant Antoni de Portmany.

Wat is de maximumsnelheid in Sant Antoni de Portmany?

Reizigers die een auto huren in Sant Antoni de Portmany, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Sant Antoni de Portmany zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in februari?

Het weer in Sant Antoni de Portmany tijdens februari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Sant Antoni de Portmany.

Is het weer in Sant Antoni de Portmany hetzelfde als in de rest van Balearen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Sant Antoni de Portmany voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand februari is het van belang om te weten dat de rest van Balearen gewoonlijk een temperatuur heeft van 12 °C en er over het algemeen 35 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Sant Antoni de Portmany

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Sant Antoni de Portmany

Ontdek meer huurtauto’s in Ibiza (eiland)

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Alcúdia, Cala Ratjada en Cala d'Or in Ibiza (eiland)

Start nu met het plannen van je reis naar Sant Antoni de Portmany