Autoverhuur in Rome, Lazio

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Rome, Lazio? Start je zoektocht hier!

Rome, Italië
7 dec. — 14 dec.
Rome, Italië
do 7-12
12:00
do 14-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Rome

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Rome

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Rome?

De goedkoopste huurauto's in Rome worden doorgaans gevonden via Galierirent. Als je boekt bij Galierirent, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 3/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Rome is € 17/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Rome heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Rome de meeste locaties, met 42 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Rome?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Rome voor de Fiat Panda met een prijs van € 27/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Fiat 500 voor een gemiddelde van € 34/dag. Onze gebruikers vonden de Fiat Panda om in Rome te huren voor slechts € 4/dag en de Fiat 500 voor slechts € 4/dag.

De beste deals voor huurauto's in Rome, Lazio

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Rome, Lazio
Economy€ 9/dag
Compact€ 7/dag
Tussenmaat€ 10/dag
SUV€ 23/dag
Klein€ 9/dag
Personenbusje€ 139/dag
Compact SUV€ 11/dag
Aanbevolen door de aanbieder€ 14/dag
Middenklasse SUV€ 18/dag
Compacte stationwagen€ 18/dag
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Rome, Lazio huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Rome

Klein cars

€ 16 - € 51

Alle typen auto's

€ 29 - € 97

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Rome, Italië is € 33. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Rome, Italië is in november. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 16 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 48% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Rome. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Rome verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Rome die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Rome, Italië is € 65. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Rome, Italië is in februari. De prijs is dan 58% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 28 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 5% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Rome. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Rome verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Rome die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Rome, Italië is € 73. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Rome, Italië is in november. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 55 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 15% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Rome. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Rome verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Rome, Italië is € 45. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Rome, Italië is in november. De prijs is dan 80% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 29% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Rome. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Rome verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Rome die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Rome, Italië is € 113. De goedkoopste periode om een busje te huren in Rome, Italië is in februari. De prijs is dan 87% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 45% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Rome. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Rome verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Rome die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Rome, Italië is € 59. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Rome, Italië is in juli. De prijs is dan 10% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 65 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Rome. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Rome verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Rome, Italië is € 44. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Rome, Italië is in maart. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 29% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Rome. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Rome verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 7/dag

8 dec. - 9 dec.
Ford Focus
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

8 dec. - 9 dec.
Ford Ka
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 9/dag

8 dec. - 9 dec.
Opel Astra

Overzicht autoverhuur Rome

Alle bekende autoverhuurders in Rome, Lazio

DRIVALIA

14 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

7,3

Dollar

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,7

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,8

Hertz

22 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,5

Totaalscore

6,2

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,9

Leasys Rent

19 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

6,5

Thrifty

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,2

Comfort

6,8

Totaalscore

5,6

Ophalen/inleveren

4,6

Prijs-kwaliteit

5,0

Avis

18 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,8

Comfort

5,9

Totaalscore

5,2

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

5,5

Budget

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,2

Comfort

5,8

Totaalscore

4,8

Ophalen/inleveren

5,1

Prijs-kwaliteit

5,1

Sunnycars

41 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Rome

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Rome

Populairste verhuurder

Ok Mobility

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 11

Populairste model

Fiat Panda
Het populairste autoverhuurbedrijf in Rome dat deze maand op momondo werd gevonden, is Ok Mobility. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Rhodium en SURPRICE CAR RENTAL
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Rome: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Rome is € 11/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 22/dag.
Het populairste automodel om te huren in Rome was in de afgelopen 7 dagen de Fiat Panda. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Rome

Nabijgelegen trekpleisters:

Ostia Antica5,7 km
Sint-Pietersbasiliek20,5 km
De Vaticaanse Musea20,8 km
Ponte Sisto21,1 km
Piazza Navona21,7 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Colosseum13,2 km
Piazza Venezia14,2 km
Ponte Sisto14,6 km
Trevifontein14,6 km
Pantheon14,8 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Colosseum3,8 km
De Spaanse Trappen3,8 km
Trevifontein3,9 km
Piazza Venezia4,2 km
Pantheon4,5 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Rome

Hieronder staan de populairste hotels in Rome

Met een huurauto rijden in Rome - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Rome zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Rome, Italië in december?

Voor een huurauto in Rome betaal je in december € 17 in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is € 17. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n € 5. De gemiddelde prijs is hier € 22.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Rome, Italië-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Rome geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Rome. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Rome, Italië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Rome, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Rome zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Rome, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen T-ROC huren in Rome?

Hoe is het weer in Rome, Italië in november?

Het weer in Rome is in de maand november gewoonlijk 13 °C en de verwachte neerslag is 111 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Rome hetzelfde als in de rest van Lazio?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Rome voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand november in Lazio ongeveer 12 °C is en er 97,7 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Rome bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Rome worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Rome?

Per november 2023 zijn er 382 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Rome.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Rome?

In een aantal landen, waaronder Rome, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Rome?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Rome. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Rome?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Rome. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Rome?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Rome door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Rome met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Rome.

Kan ik op momondo een auto huren in Rome met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Rome.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Rome met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Rome met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Rome met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Rome.


Een makkelijkere manier om je trip naar Rome te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.