Autoverhuur in Bari, Apulië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bari, Apulië? Start je zoektocht hier!

Bari, Bari, Italië
6 dec. — 13 dec.
Bari, Bari, Italië
wo 6-12
12:00
wo 13-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Bari

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Bari

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bari?

De goedkoopste huurauto's in Bari worden doorgaans gevonden via Ecovia. Als je boekt bij Ecovia, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Bari is € 9/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Bari heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Bari de meeste locaties, met 7 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Bari?

Voor gemiddeld € 26/dag (en vanaf slechts € 8/dag) zijn de huurauto’s Fiat Panda in Bari het populairst bij onze gebruikers. De Fiat 500 huren in Bari voor gemiddeld € 30/dag (€ 10/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

De beste deals voor huurauto's in Bari, Apulië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Bari, Apulië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Bari, Apulië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Bari

Klein cars

€ 14 - € 60

Alle typen auto's

€ 15 - € 106

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Bari, Italië is € 34. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Bari, Italië is in november. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 52% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Bari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Bari, Italië is € 65. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Bari, Italië is in februari. De prijs is dan 76% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 16 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Bari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Bari, Italië is € 100. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Bari, Italië is in november. De prijs is dan 82% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 28% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Bari, Italië is € 41. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Bari, Italië is in januari. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 42% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Bari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Bari, Italië is € 118. De goedkoopste periode om een busje te huren in Bari, Italië is in januari. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 64 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 40% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Bari, Italië is € 73. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Bari, Italië is in oktober. De prijs is dan 71% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 127 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 3% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Bari, Italië is € 48. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Bari, Italië is in februari. De prijs is dan 76% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

12 dec. - 15 dec.
Kia Picanto
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

12 dec. - 15 dec.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 6/dag

12 dec. - 15 dec.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Bari

Alle bekende autoverhuurders in Bari, Apulië

Autovia

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Hertz

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,5

Totaalscore

8,8

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

8,2

Budget

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

7,6

Totaalscore

7,6

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,6

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

6,8

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,4

Prijs-kwaliteit

5,6

DRIVALIA

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

8,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Sunnycars

7 locaties

MAGGIORE

5 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Bari

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Bari

Populairste verhuurder

Filorent Car Rental

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 18

Populairste model

Fiat Panda
Het populairste autoverhuurbedrijf in Bari dat deze maand op momondo werd gevonden, is Filorent Car Rental. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn SICILY BY CAR en Italy Car Rent
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Bari: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Bari is € 18/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 42/dag.
Het populairste automodel om te huren in Bari was in de afgelopen 7 dagen de Fiat Panda. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Bari

Hieronder staan de populairste hotels in Bari

Met een huurauto rijden in Bari - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Bari zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Bari, Italië in december?

Om december een weekend een auto te huren in Bari, vonden we prijzen al vanaf € 7, en een gemiddelde prijs van € 7. Een week een auto huren kost gemiddeld € 0 in Bari, in december. De goedkoopste prijzen beginnen bij € 0.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bari, Italië-autoverhuur?

De meeste van de Bari autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Bari zoals Hertz, Dollar en Budget vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Bari, Italië?

De maximumsnelheid in Bari is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Bari heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Bari op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 4 Series Convertible huren in Bari?

Hoe is het weer in Bari, Italië in november?

Het weer in Bari is in de maand november gewoonlijk 13 °C en de verwachte neerslag is 54 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Bari hetzelfde als in de rest van Apulië?

Het klimaat in Apulië in november is gewoonlijk 13 °C met een verwachte neerslag van 68 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Bari voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Bari bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Bari worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Bari?

Er zijn 96 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Bari per november 2023.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Bari?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Bari. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Bari?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Bari. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Bari?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Bari. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Bari?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Bari door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Bari met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Bari met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Bari met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Bari.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Bari met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Bari op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Bari met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Bari.


Een makkelijkere manier om je trip naar Bari te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.