Auto huren Zadar, Kroatië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Zadar, Kroatië? Start je zoektocht hier!

Zadar, Kroatië
22 apr. — 29 apr.
Zelfde inleverlocatie
Zadar, Kroatië
do 22-4
12:00
do 29-4
12:00

Overzicht autoverhuur Zadar

Alle bekende autoverhuurders in Zadar, Kroatië
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 6.4

Score gebaseerd op 6 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Zadar, Kroatië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Split

Autoverhuur in Zadar

99 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Zadar voor april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Zadar autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Zadar hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Enterprise, National, en Dollar. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Zadar. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Zadar, Kroatië-autoverhuur?

Huurauto's in Zadar van populaire bedrijven zoals Enterprise, National en Dollar bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Zadar, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Zadar tijdens mei?

Bij gemiddelde temperaturen van 21 °C en neerslag van 40 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand mei een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Zadar is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Zadar kost gemiddeld 98 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Zadar heeft de meeste locaties?

5 locaties zijn er te vinden in Zadar, Kroatië. Bij deze AIR-RENTACAR locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 12 €/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Zadar, Kroatië?

Als je een auto huurt in Zadar, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Zadar hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Zadar op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Hoe is het weer in Zadar, Kroatië in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Zadar kun je temperaturen van ongeveer 13 °C en neerslag van ongeveer 50 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Zadar tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Zadar. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Zadar vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Hyundai i10 en de Volkswagen Golf.

Is het weer in Zadar hetzelfde als in de rest van Zadar?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Zadar voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Zadar ongeveer 13 °C is en er 50 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Kroatië met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Split, Zagreb en Dubrovnik in Kroatië

Huurauto's op luchthavens in Zadar

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Zadar

Start nu met het plannen van je reis naar Zadar