Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Zagreb, Stad van Zagreb

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Zagreb, Stad van Zagreb? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 22-7
ma 29-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Zagreb, Stad van Zagreb

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Zagreb, Stad van Zagreb
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Zagreb

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Zagreb

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Zagreb?

De goedkoopste huurauto's in Zagreb worden doorgaans gevonden via Ok Mobility. Als je boekt bij Ok Mobility, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 8/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Zagreb is € 33/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Zagreb heeft de meeste locaties?

Mack heeft van alle autoverhuurbedrijven in Zagreb de meeste locaties, met 8 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Zagreb?

De Hyundai i20 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Zagreb. Onze gebruikers vonden in Zagreb, prijzen voor Hyundai i20 van slechts € 14/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 27/dag. Een andere populaire huurauto in Zagreb is de Kia Stonic, voor gemiddeld € 34/dag en er zijn ook deals voor slechts € 19/dag.

Zagreb, Stad van Zagreb huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Zagreb

Klein auto's

€ 9 - € 40

Alle typen auto's

€ 15 - € 67

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Zagreb, Kroatië is € 20. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Zagreb, Kroatië is in november. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zagreb. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zagreb verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Zagreb die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Zagreb, Kroatië is € 40. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Zagreb, Kroatië is in november. De prijs is dan 71% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 25% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zagreb. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zagreb verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Zagreb die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Zagreb, Kroatië is € 50. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Zagreb, Kroatië is in maart. De prijs is dan 56% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 22 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zagreb. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zagreb verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Zagreb, Kroatië is € 36. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Zagreb, Kroatië is in maart. De prijs is dan 70% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 11 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zagreb. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zagreb verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Zagreb die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Zagreb, Kroatië is € 62. De goedkoopste periode om een busje te huren in Zagreb, Kroatië is in mei. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 39 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 50% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zagreb. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zagreb verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Zagreb, Kroatië is € 51. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Zagreb, Kroatië is in juni. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 40% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zagreb. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zagreb verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Suzuki Vitara
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 18/dag

2 sep. - 6 sep.
Suzuki Vitara
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 21/dag

2 sep. - 6 sep.
Opel Corsa
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 21/dag

2 sep. - 6 sep.
Ford Ka

Overzicht autoverhuur Zagreb

Alle bekende autoverhuurders in Zagreb, Stad van Zagreb

Enterprise Rent-A-Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,4

Comfort

9,1

Totaalscore

8,9

Ophalen/inleveren

8,8

Prijs-kwaliteit

8,8

GREEN MOTION

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,4

Totaalscore

8,2

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

8,3

ORYX

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

7,7

Totaalscore

6,5

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

6,1

SURPRICE CAR RENTAL

3 locaties

Mack

8 locaties

FLEET

5 locaties

Sunnycars

5 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Zagreb

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Zagreb

Populairste verhuurder

Ok Mobility

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€ 18

Populairste model

Hyundai i20
Het populairste autoverhuurbedrijf in Zagreb dat deze maand op momondo werd gevonden, is Ok Mobility. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn GREEN MOTION en FLIZZR
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Zagreb: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Zagreb is € 18/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 35/dag.
Het populairste automodel om te huren in Zagreb was in de afgelopen 7 dagen de Hyundai i20. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Intermediate Wagon.

Met een huurauto rijden in Zagreb - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Zagreb zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Zagreb, Kroatië in augustus?

Een huurauto in Zagreb kost ongeveer € 72 in augustus. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 40. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 26 tot € 70.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Zagreb, Kroatië-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Zagreb geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Zagreb. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Zagreb tijdens augustus?

Met temperaturen van gemiddeld 17 °C en neerslag van gewoonlijk 80 mm tijdens augustus, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Zagreb reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand augustus, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Zagreb gaan. Een Standaard huren in Zagreb kost gemiddeld € 97 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Zagreb, Kroatië?

De maximumsnelheid in Zagreb is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Zagreb heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Zagreb op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz B-Class huren in Zagreb?

Hoe is het weer in Zagreb, Kroatië in juli?

In juli, heeft Zagreb over het algemeen 79 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 21 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Zagreb, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Zagreb hetzelfde als in de rest van Stad van Zagreb?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Zagreb voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Stad van Zagreb gewoonlijk een temperatuur heeft van 21 °C en er over het algemeen 79 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Zagreb bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Zagreb worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Zagreb?

Per juli 2024 zijn er 144 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Zagreb.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Zagreb?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Zagreb. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Zagreb?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Zagreb. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Zagreb?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Zagreb boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Zagreb?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Zagreb, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Zagreb met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Zagreb met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Zagreb met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Zagreb.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Zagreb met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Zagreb op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Zagreb met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Zagreb met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Zagreb te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 22-7
12:00
ma 29-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Zagreb

Populaire typen huurauto's in Zagreb