Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Los Angeles, Californië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Los Angeles, Californië? Start je zoektocht hier!

Los Angeles, CA, De Verenigde Staten
10 mrt. — 17 mrt.
Los Angeles, CA, De Verenigde Staten
zo 10-3
12:00
zo 17-3
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023

Statistieken en trends voor huurauto's in Los Angeles

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Los Angeles

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Los Angeles?

De goedkoopste huurauto's in Los Angeles worden doorgaans gevonden via NU Car. Als je boekt bij NU Car, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 1/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Los Angeles is € 1/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Los Angeles heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Los Angeles de meeste locaties, met 32 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Los Angeles?

De Ford Mustang Convertible is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Los Angeles. Onze gebruikers vonden in Los Angeles, prijzen voor Ford Mustang Convertible van slechts € 27/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 68/dag. Een andere populaire huurauto in Los Angeles is de Nissan Pathfinder, voor gemiddeld € 69/dag en er zijn ook deals voor slechts € 38/dag.

De beste deals voor huurauto's in Los Angeles, Californië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Los Angeles, Californië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Los Angeles, Californië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Los Angeles

Klein cars

€ 31 - € 58

Alle typen auto's

€ 44 - € 73

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Los Angeles, De Verenigde Staten is € 44. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Los Angeles, De Verenigde Staten is € 50. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 42 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Los Angeles, De Verenigde Staten is € 64. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot car huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Los Angeles, De Verenigde Staten is € 53. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 41 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Los Angeles, De Verenigde Staten is € 84. De goedkoopste periode om een busje te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 56% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 36% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Los Angeles, De Verenigde Staten is € 40. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 28% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Los Angeles, De Verenigde Staten is € 65. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 49 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Los Angeles, De Verenigde Staten is € 73. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 42 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 26% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 30/dag

28 apr. - 11 mei.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 31/dag

28 apr. - 11 mei.
Opel Corsa

Overzicht autoverhuur Los Angeles

Alle bekende autoverhuurders in Los Angeles, Californië

Enterprise Rent-A-Car

32 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,1

Totaalscore

7,8

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,7

Sixt

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,8

Totaalscore

7,4

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,2

Midway

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

6,9

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

6,8

Avis

14 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,8

Totaalscore

5,7

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

6,0

Hertz

29 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,5

Totaalscore

5,7

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

5,9

Budget

13 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,6

Totaalscore

5,5

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

5,7

Thrifty

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,4

Totaalscore

5,5

Ophalen/inleveren

5,3

Prijs-kwaliteit

5,9

Dollar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,1

Totaalscore

4,9

Ophalen/inleveren

4,7

Prijs-kwaliteit

5,5

Korte feitjes over huurauto's in Los Angeles

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Los Angeles

Populairste verhuurder

Sixt

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Standard

Goedkoopste huurauto

€ 28

Populairste model

Ford Mustang Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Los Angeles dat deze maand op momondo werd gevonden, is Sixt. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Alamo en Dollar
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Los Angeles: SUV, Intermediate en Standard.
De laagste prijs voor een huurauto in Los Angeles is € 28/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 46/dag.
Het populairste automodel om te huren in Los Angeles was in de afgelopen 7 dagen de Ford Mustang Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Nissan Pathfinder.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Los Angeles

Nabijgelegen trekpleisters:

Venice Beach7,4 km
Los Angeles Convention Center16,8 km
STAPLES Center17,2 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Los Angeles Convention Center54,9 km
STAPLES Center54,9 km
Venice Beach65,3 km

Nabijgelegen trekpleisters:

STAPLES Center19,5 km
Los Angeles Convention Center19,6 km
Venice Beach26,2 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Los Angeles

Hieronder staan de populairste hotels in Los Angeles
citizenM Los Angeles Downtown

citizenM Los Angeles Downtown

361 South Spring Street, Los Angeles, CA, United States

6,2 km van het stadscentrum

Hyatt Regency Los Angeles International Airport

Hyatt Regency Los Angeles International Airport

6225 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

14,0 km van het stadscentrum

Sonesta Los Angeles Airport LAX

Sonesta Los Angeles Airport LAX

5985 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,8 km van het stadscentrum

Millennium Biltmore Los Angeles

Millennium Biltmore Los Angeles

506 South Grand Avenue, Los Angeles, CA, United States

5,6 km van het stadscentrum

Freehand Los Angeles

Freehand Los Angeles

416 West 8th Street, Los Angeles, CA, United States

5,5 km van het stadscentrum

Hilton Los Angeles Airport

Hilton Los Angeles Airport

5711 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,5 km van het stadscentrum

Holiday Inn Los Angeles - LAX Airport

Holiday Inn Los Angeles - LAX Airport

9901 South La Cienega Boulevard, Los Angeles, CA, United States

12,9 km van het stadscentrum

Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport

Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport

9750 Airport Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,4 km van het stadscentrum

Intercontinental Los Angeles Downtown, An IHG Hotel

Intercontinental Los Angeles Downtown, An IHG Hotel

900 Wilshire Boulevard, Los Angeles, CA, United States

5,1 km van het stadscentrum

Hotel Indigo Los Angeles Downtown

Hotel Indigo Los Angeles Downtown

899 Francisco Street, Los Angeles, CA, United States

4,8 km van het stadscentrum

The Hollywood Roosevelt

The Hollywood Roosevelt

7000 Hollywood Boulevard, Los Angeles, CA, United States

5,9 km van het stadscentrum

Sheraton Gateway Los Angeles Hotel

Sheraton Gateway Los Angeles Hotel

6101 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,8 km van het stadscentrum

The Westin Los Angeles Airport

The Westin Los Angeles Airport

5400 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,2 km van het stadscentrum

La Quinta Inn & Suites LAX

La Quinta Inn & Suites LAX

5249 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,1 km van het stadscentrum

Omni Los Angeles Hotel at California Plaza

Omni Los Angeles Hotel at California Plaza

251 South Olive Street, Los Angeles, CA, United States

6,0 km van het stadscentrum

Loews Hollywood Hotel

Loews Hollywood Hotel

1755 North Highland Avenue, Los Angeles, CA, United States

5,9 km van het stadscentrum

The Delphi Hotel

The Delphi Hotel

550 South Flower Street, Los Angeles, CA, United States

5,4 km van het stadscentrum

The Godfrey Hotel Hollywood

The Godfrey Hotel Hollywood

1400 Cahuenga Boulevard, Los Angeles, CA, United States

4,9 km van het stadscentrum


Met een huurauto rijden in Los Angeles - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Los Angeles zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Los Angeles, Californië-autoverhuur?

De meeste van de Los Angeles autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Los Angeles zoals Enterprise Rent-A-Car, Fox en Hertz vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Los Angeles tijdens april?

De beste manier om gedurende de maand april van de bezienswaardigheden in Los Angeles te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Los Angeles een gemiddelde temperatuur heeft van 18 °C en een gemiddelde regenval van 6 mm gedurende de maand april. Een Cabrio huren in Los Angeles kost gemiddeld € 64 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Los Angeles, Californië?

De maximumsnelheid in Los Angeles is 40 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Los Angeles heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Los Angeles op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Chrysler 300 huren in Los Angeles?

Hoe is het weer in Los Angeles, CA in maart?

Als je tijdens de maand maart op zoek bent naar een huurauto in Los Angeles kun je temperaturen van ongeveer 16 °C en neerslag van ongeveer 61 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Los Angeles hetzelfde als in de rest van Californië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Los Angeles voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand maart is het van belang om te weten dat de rest van Californië gewoonlijk een temperatuur heeft van 13 °C en er over het algemeen 63 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Los Angeles bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Los Angeles zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Los Angeles?

Per maart 2024 zijn er 203 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Los Angeles.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Los Angeles?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Los Angeles. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Los Angeles?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Los Angeles. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Los Angeles?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Los Angeles krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Los Angeles?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Los Angeles door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Los Angeles met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Los Angeles met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Los Angeles met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Los Angeles.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Los Angeles met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Los Angeles met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Los Angeles met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Los Angeles vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Los Angeles te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.