Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Orlando, Florida

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Orlando, Florida? Start je zoektocht hier!

Orlando, FL, De Verenigde Staten
24 apr. — 1 mei.
Orlando, FL, De Verenigde Staten
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Orlando, Florida

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Orlando, Florida
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Orlando, Florida huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Orlando

Klein auto's

€ 31 - € 55

Alle typen auto's

€ 44 - € 67

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Orlando, De Verenigde Staten is € 41. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Orlando, De Verenigde Staten is € 46. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in april. De prijs is dan 9% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 43 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Orlando, De Verenigde Staten is € 62. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 46 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Orlando, De Verenigde Staten is € 50. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 41 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Orlando, De Verenigde Staten is € 80. De goedkoopste periode om een busje te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 45 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Orlando, De Verenigde Staten is € 29. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 48 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 44% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Orlando, De Verenigde Staten is € 60. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 45 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 12% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Orlando, De Verenigde Staten is € 70. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 56 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 26% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 20/dag

2 mei. - 21 mei.
Opel Corsa
Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 21/dag

2 mei. - 21 mei.
Ford Focus

Statistieken en trends voor huurauto's in Orlando

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Orlando

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Orlando?

De goedkoopste huurauto's in Orlando worden doorgaans gevonden via AZ Car Rental. Als je boekt bij AZ Car Rental, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 19/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Orlando is € 19/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Orlando heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Orlando de meeste locaties, met 24 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Orlando?

De meeste momondo-gebruikers huren de Ford Mustang Convertible in Orlando, maar de Nissan Rogue is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Ford Mustang Convertible te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 65 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Ford Mustang Convertible in Orlando voor slechts € 48 per dag. De Nissan Rogue in Orlando kost gemiddeld € 44 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 30 per dag.

Overzicht autoverhuur Orlando

Alle bekende autoverhuurders in Orlando, Florida

Alamo

8,8
Zeer goed
1 beoordeling6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

9,0

Totaalscore

8,8

Ophalen/inleveren

8,9

Prijs-kwaliteit

8,5

Enterprise Rent-A-Car

16 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,2

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,8

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,7

Totaalscore

6,9

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

6,8

Avis

15 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,0

Totaalscore

6,2

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

6,3

Budget

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

7,1

Totaalscore

6,2

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

6,3

Hertz

24 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,4

Totaalscore

5,9

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

5,8

Thrifty

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,3

Totaalscore

5,2

Ophalen/inleveren

5,1

Prijs-kwaliteit

5,5

Dollar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,2

Totaalscore

5,0

Ophalen/inleveren

4,9

Prijs-kwaliteit

5,4

Korte feitjes over huurauto's in Orlando

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Orlando

Populairste verhuurder

Dollar

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Standard

Goedkoopste huurauto

€ 33

Populairste model

Ford Mustang Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Orlando dat deze maand op momondo werd gevonden, is Dollar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Alamo en GREEN MOTION
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Orlando: SUV, Intermediate en Standard.
De laagste prijs voor een huurauto in Orlando is € 33/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 47/dag.
Het populairste automodel om te huren in Orlando was in de afgelopen 7 dagen de Ford Mustang Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Nissan Rogue.

Met een huurauto rijden in Orlando - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Orlando zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Orlando, Florida in mei?

Om mei een weekend een auto te huren in Orlando, vonden we prijzen al vanaf € 35, en een gemiddelde prijs van € 48. Een week een auto huren kost gemiddeld € 48 in Orlando, in mei. De goedkoopste prijzen beginnen bij € 32.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Orlando, Florida-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Orlando bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Alamo, Enterprise Rent-A-Car en Avis annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Orlando tijdens mei?

Met temperaturen van gemiddeld 28 °C en neerslag van gewoonlijk 221 mm tijdens mei, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Orlando reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand mei, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Orlando gaan. Een Standaard huren in Orlando kost gemiddeld € 29 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Orlando, Florida?

Wanneer je een huurauto boekt in Orlando, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Orlando zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Orlando bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW X3 huren in Orlando?

Hoe is het weer in Orlando, FL in april?

Het weer in Orlando is in de maand april gewoonlijk 22 °C en de verwachte neerslag is 64 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Orlando hetzelfde als in de rest van Florida?

Het klimaat in Florida in april is gewoonlijk 21 °C met een verwachte neerslag van 66,6 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Orlando voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Orlando bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Orlando worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Orlando?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Orlando is 212 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Orlando?

In een aantal landen, waaronder Orlando, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Orlando?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Orlando. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Orlando?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Orlando boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Orlando?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Orlando door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Orlando met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Orlando en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Orlando met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Orlando met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Orlando met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Orlando.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Orlando met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Orlando met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Orlando te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Orlando

Populaire typen huurauto's in Orlando