Auto huren Detroit, Michigan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Detroit, MI? Start je zoektocht hier!

Detroit, MI, De Verenigde Staten
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Detroit, MI, De Verenigde Staten
wo 21-4
12:00
wo 28-4
12:00

Overzicht autoverhuur Detroit

Alle bekende autoverhuurders in Detroit, MI
Verhuurder-score: Uitstekend 8.6

Score gebaseerd op 490 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.2

Score gebaseerd op 212 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 468 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.4

Score gebaseerd op 379 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.3

Score gebaseerd op 226 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 240 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.7

Score gebaseerd op 255 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 32 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Detroit, MI

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Detroit Metropolitan Wayne County

Autoverhuur in Detroit

In april hebben 6 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Detroit gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Detroit autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Detroit hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Alamo, Enterprise, en Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Detroit. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Detroit, MI-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Detroit-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Detroit gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Detroit tijdens mei?

In de maand mei in Detroit schommelen de temperaturen rond de 21 °C, wat perfect is voor het huren van een cabriolet. Met een gemiddelde neerslag van 69 mm in mei in Detroit, kun je met een cabriolet genieten van de bezienswaardigheden terwijl je door de straten rijdt. Houd er rekening mee dat je voor je reis misschien het weer wilt controleren, voor het geval dat. Een Cabrio huren in Detroit kost gemiddeld 63 € per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Detroit, MI?

Als je een auto huurt in Detroit, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 40 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Detroit hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 120 km/u. Als je in Detroit op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Detroit, MI in april?

Het weer in Detroit is in de maand april gewoonlijk 9 °C en de verwachte neerslag is 70 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Detroit tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Detroit. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Detroit vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Dodge Grand Caravan en de Chevrolet Spark.

Is het weer in Detroit hetzelfde als in de rest van Michigan?

Het klimaat in Michigan in april is gewoonlijk 8 °C met een verwachte neerslag van 74,3 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Detroit voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Detroit