Huurauto's in Chicago, Illinois

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Chicago, IL? Start je zoektocht hier!

Chicago, IL, De Verenigde Staten
4 aug. — 11 aug.
Zelfde inleverlocatie
Chicago, IL, De Verenigde Staten
wo 4-8
12:00
wo 11-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Chicago, Illinois huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

30 € - 66 €

Alle typen auto's

29 € - 87 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Chicago, De Verenigde Staten is 38 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Chicago, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 30 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Chicago. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Chicago verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Chicago die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Chicago, De Verenigde Staten is 58 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Chicago, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 67% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 20 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Chicago. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Chicago verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Chicago die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Chicago, De Verenigde Staten is 30 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Chicago, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 20 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 38% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Chicago. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Chicago verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Chicago die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Chicago, De Verenigde Staten is 43 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Chicago, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 20 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Chicago. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Chicago verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Chicago die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Avis

54 €/dag

27 aug. - 1 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Avis

56 €/dag

27 aug. - 1 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Hertz

147 €/dag

27 aug. - 1 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Chicago

Alle bekende autoverhuurders in Chicago, IL
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,8

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

8,3
28 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,3

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

7,8
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,6

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

6,9

Waar voor je geld

7,0
11 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,5

Totaalscore

6,9

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

6,8
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,4

Totaalscore

6,9

Ophalen/Inleveren

6,7

Waar voor je geld

6,9
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

6,6

Waar voor je geld

7,3
15 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,2

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

6,7
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,0

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,3

Waar voor je geld

6,7

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto


Afstand tot populaire hotels vanaf Chicago, IL

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Chicago O'Hare Internationaal

Autoverhuur in Chicago

In juli hebben we 85 zoekacties voor autoverhuur in Chicago uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Chicago autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Chicago. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Chicago, Illinois in augustus?

Een huurauto in Chicago kost ongeveer 40 € in augustus. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf 40 €. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n 33 € tot 36 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Chicago, IL-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Chicago-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Chicago gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Chicago tijdens augustus?

Het huren van een standaard type auto in Chicago gedurende de maand augustus is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 18 °C en neerslag rond de 81 mm in augustus, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Chicago kost gemiddeld 35 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Chicago heeft de meeste locaties?

Avis heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Chicago, IL, met 11 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 28 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Avis in Chicago, IL.

Wat is de maximumsnelheid in Chicago, IL?

De maximumsnelheid in Chicago is 40 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Chicago heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Chicago op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Chicago, IL in juli?

In juli, heeft Chicago over het algemeen 94 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 23 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Chicago, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juli?

De temperaturen in Chicago zijn tijdens juli doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Chicago hetzelfde als in de rest van Illinois?

Het klimaat in Illinois in juli is gewoonlijk 23 °C met een verwachte neerslag van 94 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Chicago voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Chicago

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Chicago

Start met het plannen van je reis naar Chicago