Huurauto's in New York, New York

Op zoek naar goedkope autoverhuur in New York, NY? Start je zoektocht hier!

New York, NY, De Verenigde Staten
29 sep. — 6 okt.
Zelfde inleverlocatie
New York, NY, De Verenigde Staten
wo 29-9
12:00
wo 6-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

New York, New York huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

37 € - 132 €

Alle typen auto's

50 € - 88 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in New York, De Verenigde Staten is 61 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in New York, De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 37 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in New York, De Verenigde Staten is 53 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in New York, De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 35 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in New York, De Verenigde Staten is 59 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in New York, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 10% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 54 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in New York, De Verenigde Staten is 63 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in New York, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 38 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in New York, De Verenigde Staten is 44 €. De goedkoopste periode om een Busje te huren in New York, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 46 € per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in New York, De Verenigde Staten is 34 €. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in New York, De Verenigde Staten is in juli. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 39 € per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 47% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Luxe in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur New York

Alle bekende autoverhuurders in New York, NY
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,6

Waar voor je geld

8,4
15 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,6

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,4

Waar voor je geld

8,1
14 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,7

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,1

Waar voor je geld

7,0
7,3
Goed
1 beoordeling14 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

7,2
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,2

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

6,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,3

Totaalscore

6,3

Ophalen/Inleveren

6,3

Waar voor je geld

6,2
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,0

Totaalscore

6,4

Ophalen/Inleveren

6,2

Waar voor je geld

6,5
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,8

Totaalscore

6,2

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,2

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Nabijgelegen trekpleisters:

Wall Street20,9 km
Rockefeller Plaza21,4 km
Madison Square Garden21,8 km
Times Square21,9 km
Columbus Circle22,3 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Wall Street13,9 km
Madison Square Garden16,5 km
Times Square17,5 km
Rockefeller Plaza17,9 km
Columbus Circle18,1 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Central Park7,8 km
Rockefeller Plaza9,2 km
Columbus Circle9,3 km
Lincoln Center For the Performing Arts9,3 km
Times Square9,6 km

Afstand tot populaire hotels vanaf New York, NY

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Autoverhuur in New York

Tot nu toe waren er deze maand 82 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in New York.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen New York autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en Avis zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in New York vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in New York. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in New York heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in New York van Thrifty, die 3 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 25 €, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in New York van Thrifty is 63 €/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn New York, NY-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in New York geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in New York. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in New York tijdens oktober?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je New York bezoekt in de maand oktober. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In oktober zijn er in New York temperaturen van gemiddeld 9 °C en 86 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in New York kost gemiddeld 47 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in New York heeft de meeste locaties?

Avis heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in New York, NY, met 14 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 57 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Avis in New York, NY.

Wat is de maximumsnelheid in New York, NY?

De maximumsnelheid van New York is 40 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in New York is 120 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in New York, NY in september?

Het weer in New York is in de maand september gewoonlijk 21 °C en de verwachte neerslag is 94 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

De temperaturen in New York zijn tijdens september doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in New York hetzelfde als in de rest van New York?

Het klimaat in New York in september is gewoonlijk 18 °C met een verwachte neerslag van 97,3 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit New York voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar New York