Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in New York

Op zoek naar goedkope autoverhuur in New York? Start je zoektocht hier!

New York, NY, De Verenigde Staten
6 mrt. — 13 mrt.
New York, NY, De Verenigde Staten
wo 6-3
12:00
wo 13-3
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023

Statistieken en trends voor huurauto's in New York

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in New York

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in New York?

De goedkoopste huurauto's in New York worden doorgaans gevonden via Budget. Als je boekt bij Budget, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 34/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in New York is € 69/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in New York heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in New York de meeste locaties, met 19 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in New York?

De Toyota RAV4 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in New York. Onze gebruikers vonden in New York, prijzen voor Toyota RAV4 van slechts € 37/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 70/dag. Een andere populaire huurauto in New York is de Nissan Rogue, voor gemiddeld € 76/dag en er zijn ook deals voor slechts € 38/dag.

De beste deals voor huurauto's in New York

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in New York
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

New York huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in New York

Klein cars

€ 42 - € 93

Alle typen auto's

€ 56 - € 107

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in New York, De Verenigde Staten is € 64. De goedkoopste periode om een klein car te huren in New York, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 42 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in New York, De Verenigde Staten is € 75. De goedkoopste periode om een medium car te huren in New York, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 3% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in New York, De Verenigde Staten is € 91. De goedkoopste periode om een groot car te huren in New York, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 67 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot car huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in New York, De Verenigde Staten is € 82. De goedkoopste periode om een SUV te huren in New York, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 52 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 5% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in New York, De Verenigde Staten is € 82. De goedkoopste periode om een busje te huren in New York, De Verenigde Staten is in april. De prijs is dan 1% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 83 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 5% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in New York, De Verenigde Staten is € 38. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in New York, De Verenigde Staten is in maart. De prijs is dan 15% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 52% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in New York, De Verenigde Staten is € 80. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in New York, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 57 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Captur
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 30/dag

17 mrt. - 27 mrt.
Renault Captur
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 31/dag

17 mrt. - 27 mrt.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 32/dag

17 mrt. - 27 mrt.
Suzuki Vitara

Overzicht autoverhuur New York

Alle bekende autoverhuurders in New York

Kyte

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Alamo

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,5

Totaalscore

8,4

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

8,2

Enterprise Rent-A-Car

16 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,4

Totaalscore

8,3

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

7,9

National

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,4

Totaalscore

8,4

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

7,9

Avis

7,0
Goed
1 beoordeling13 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Totaalscore

6,9

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,7

Hertz

6,6
Oké
1 beoordeling19 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,2

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

6,4

Budget

6,4
Oké
2 beoordelingen8 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,2

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

6,6

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,2

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

6,3

Korte feitjes over huurauto's in New York

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan New York

Populairste verhuurder

Budget

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Full-size

Goedkoopste huurauto

€ 42

Populairste model

Toyota RAV4
Het populairste autoverhuurbedrijf in New York dat deze maand op momondo werd gevonden, is Budget. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Dollar en Hertz
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in New York: SUV, Intermediate en Full-size.
De laagste prijs voor een huurauto in New York is € 42/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 74/dag.
Het populairste automodel om te huren in New York was in de afgelopen 7 dagen de Toyota RAV4. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Nissan Rogue.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in New York

Nabijgelegen trekpleisters:

Union Square20,8 km
Grand Central Terminal20,9 km
Wall Street20,9 km
Bryant Park21,3 km
Rockefeller Plaza21,4 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Wall Street13,9 km
Union Square16,2 km
Madison Square Garden16,5 km
The Westin New York at Times Square17,1 km
Bryant Park17,4 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Central Park7,8 km
New York City Center9,1 km
Rockefeller Plaza9,2 km
Grand Central Terminal9,2 km
Columbus Circle9,3 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in New York

Hieronder staan de populairste hotels in New York
The New Yorker A Wyndham Hotel

The New Yorker A Wyndham Hotel

481 Eighth Avenue, New York, NY, United States

0,7 km van het stadscentrum

The Belvedere Hotel

The Belvedere Hotel

319 West 48th Street, New York, NY, United States

0,5 km van het stadscentrum

Virgin Hotels New York City

Virgin Hotels New York City

1227 Broadway, New York, NY, United States

1,1 km van het stadscentrum

Pod Times Square

Pod Times Square

400 West 42nd Street, New York, NY, United States

0,5 km van het stadscentrum

Hotel Edison Times Square

Hotel Edison Times Square

228 West 47th Street, New York, NY, United States

0,4 km van het stadscentrum

Crowne Plaza Times Square Manhattan

Crowne Plaza Times Square Manhattan

1605 Broadway, New York, NY, United States

0,5 km van het stadscentrum

The Manhattan at Times Square Hotel

The Manhattan at Times Square Hotel

790 7th Avenue, New York, NY, United States

0,7 km van het stadscentrum

Hyatt Grand Central New York

Hyatt Grand Central New York

109 East 42nd Street, New York, NY, United States

1,1 km van het stadscentrum

Radio Hotel

Radio Hotel

2420 Amsterdam Avenue, New York, NY, United States

11,2 km van het stadscentrum

Hotel Indigo NYC Downtown - Wall Street

Hotel Indigo NYC Downtown - Wall Street

120 Water Street, New York, NY, United States

6,0 km van het stadscentrum

Paramount Times Square

Paramount Times Square

235 West 46th Street, New York, NY, United States

0,3 km van het stadscentrum

InterContinental New York Barclay

InterContinental New York Barclay

111 East 48th Street, New York, NY, United States

1,2 km van het stadscentrum

MOXY NYC Times Square

MOXY NYC Times Square

485 7th Avenue, New York, NY, United States

0,5 km van het stadscentrum

Hyatt Place New York City/Times Square

Hyatt Place New York City/Times Square

350 West 39th Street, New York, NY, United States

0,5 km van het stadscentrum

DoubleTree by Hilton New York Times Square West

DoubleTree by Hilton New York Times Square West

350 West 40th Street, New York, NY, United States

0,4 km van het stadscentrum

Millennium Hotel Broadway Times Square

Millennium Hotel Broadway Times Square

145 West 44th Street, New York, NY, United States

0,2 km van het stadscentrum

Intercontinental New York Times Square, An IHG Hotel

Intercontinental New York Times Square, An IHG Hotel

300 West 44th Street, New York, NY, United States

0,2 km van het stadscentrum

Margaritaville Resort Times Square

Margaritaville Resort Times Square

560 7th Avenue, New York, NY, United States

0,2 km van het stadscentrum


Met een huurauto rijden in New York - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in New York zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in New York, New York in maart?

Een huurauto in New York kost ongeveer € 139 in maart. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 130. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n € 40. De gemiddelde prijs is hier € 91.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn New York, New York-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in New York geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in New York. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in New York tijdens maart?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je New York bezoekt in de maand maart. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In maart zijn er in New York temperaturen van gemiddeld 12 °C en 102 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in New York kost gemiddeld € 60 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in New York, New York?

De maximumsnelheid van New York is 40 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in New York is 120 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW X3 huren in New York?

Hoe is het weer in New York, NY in februari?

Het weer in New York is in de maand februari gewoonlijk 2 °C en de verwachte neerslag is 71 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in New York hetzelfde als in de rest van New York?

Het klimaat in New York in februari is gewoonlijk -1 °C met een verwachte neerslag van 65,1 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit New York voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in New York bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in New York worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in New York?

Per februari 2024 zijn er 130 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar New York.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in New York?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder New York. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in New York?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in New York. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in New York?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in New York. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in New York?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in New York door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in New York met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in New York met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in New York met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder New York.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in New York met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder New York, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in New York met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in New York met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar New York te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Vind betere resultaten voor je verblijf in New York

Populaire typen huurauto's in New York


Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
Huurauto's in New York
wo 6-3
12:00
wo 13-3
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen