Auto huren Trondheim

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Trondheim? Start je zoektocht hier!

Trondheim, Noorwegen
1 feb. — 8 feb.
Zelfde inleverlocatie
Trondheim, Noorwegen
ma. 1-2
12:00
ma. 8-2
12:00

Overzicht autoverhuur Trondheim

Alle bekende autoverhuurders in Trondheim
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.6

Score gebaseerd op 4 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Trondheim

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Trondheim Værnes

Autoverhuur in Trondheim

Tot nu toe waren er deze maand 23 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Trondheim.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Trondheim autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz, Budget, en Europcar zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Trondheim te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Trondheim deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Trondheim heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Sixt zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van 53 €/per dag wanneer je een auto huurt in Trondheim. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 2 locaties in Trondheim is 33 €/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Trondheim-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Trondheim-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Trondheim gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Trondheim tijdens februari?

Op basis van het weer in Trondheim gedurende de maand februari, raden we aan een SUV te huren. Trondheim in februari ziet gemiddeld 50 mm neerslag met een gemiddelde temperatuur van 0 °C. Hoewel het weer van jaar tot jaar kan verschillen, is het huren van een SUV de beste keuze, omdat hij dankzij de AWD-functie door sneeuw en ijs kan manoeuvreren. Een SUV huren in Trondheim kost gemiddeld 41 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Trondheim heeft de meeste locaties?

2 locaties zijn er te vinden in Trondheim. Bij deze Sixt locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 53 €/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Trondheim?

De maximumsnelheid van Trondheim is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Trondheim is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 110 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Trondheim, Noorwegen in januari?

In januari, heeft Trondheim over het algemeen 60 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur -3 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Trondheim, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

In maanden zoals januari kun je het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Trondheim. De temperatuur ligt gewoonlijk onder het vriespunt en de kans op sneeuw en ijzel is hoger.

Is het weer in Trondheim hetzelfde als in de rest van Sør-Trøndelag?

Het klimaat in Sør-Trøndelag in januari is gewoonlijk -3 °C met een verwachte neerslag van 60 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Trondheim voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Trondheim

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Trondheim

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Trondheim
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Trondheim

    Vind hotels in Trondheim