Huurauto's in Oslo, Noorwegen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Oslo, Noorwegen? Start je zoektocht hier!

Oslo, Noorwegen
30 jun. — 7 jul.
Zelfde inleverlocatie
Oslo, Noorwegen
wo 30-6
12:00
wo 7-7
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Oslo, Noorwegen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

25 € - 71 €

Alle typen auto's

34 € - 230 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Oslo, Noorwegen is 39 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Oslo, Noorwegen is in maart. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 44% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oslo. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oslo verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Oslo die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Oslo, Noorwegen is 42 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Oslo, Noorwegen is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 38% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oslo. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oslo verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Oslo die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Thrifty

76 €/dag

31 jul. - 7 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Sixt

77 €/dag

31 jul. - 7 aug.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Thrifty

78 €/dag

31 jul. - 7 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Oslo

Alle bekende autoverhuurders in Oslo, Noorwegen
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,8

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

8,4
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,0

Totaalscore

7,8

Ophalen/Inleveren

7,6

Waar voor je geld

7,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

7,7

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,6

Waar voor je geld

6,2
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
15 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Oslo, Noorwegen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Oslo Gardermoen

Autoverhuur in Oslo

Tot nu toe waren er deze maand 121 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Oslo.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Oslo autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz, Budget, en Avis zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Oslo te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Oslo deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Oslo, Noorwegen in juli?

Voor een huurauto in Oslo betaal je in juli 35 € in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is 36 €. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n 21 €. De gemiddelde prijs is hier 22 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Oslo heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Hertz heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Oslo, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 66 €/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 20 €/per dag voor hun huurauto in Oslo.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Oslo, Noorwegen-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Oslo geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Oslo. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Oslo tijdens juli?

Met temperaturen van gemiddeld 16 °C en neerslag van gewoonlijk 90 mm tijdens juli, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Oslo reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand juli, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Oslo gaan. Een Standaard huren in Oslo kost gemiddeld 135 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Oslo heeft de meeste locaties?

Hertz heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Oslo, Noorwegen, met 9 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 66 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Hertz in Oslo, Noorwegen.

Wat is de maximumsnelheid in Oslo, Noorwegen?

De maximumsnelheid van Oslo is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Oslo is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 110 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Oslo, Noorwegen in juni?

Het weer in Oslo is in de maand juni gewoonlijk 15 °C en de verwachte neerslag is 80 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

Het weer in Oslo tijdens juni heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Oslo. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Oslo vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Ford Ka en de Ford Focus.

Is het weer in Oslo hetzelfde als in de rest van Oslo?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Oslo voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Oslo gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 80 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Oslo