Auto huren Saint-Tropez, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Saint-Tropez, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Saint-Tropez, Var, Frankrijk
20 apr. — 27 apr.
Zelfde inleverlocatie
Saint-Tropez, Var, Frankrijk
di 20-4
12:00
di 27-4
12:00

Overzicht autoverhuur Saint-Tropez

Alle bekende autoverhuurders in Saint-Tropez, Frankrijk
Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Saint-Tropez, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Nice Côte d'Azur

Autoverhuur in Saint-Tropez

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Saint-Tropez autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Saint-Tropez hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Sixt, Europcar, en Hertz. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Saint-Tropez, Frankrijk-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Saint-Tropez geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Saint-Tropez. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Saint-Tropez, Frankrijk?

Wanneer je een huurauto boekt in Saint-Tropez, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Saint-Tropez zijn respectievelijk 80 km/u en 130 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Saint-Tropez bevindt.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Saint-Tropez tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Saint-Tropez.

Is het weer in Saint-Tropez hetzelfde als in de rest van Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Het klimaat in Provence-Alpes-Côte d'Azur in april is gewoonlijk 12 °C met een verwachte neerslag van 47,8 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Saint-Tropez voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Saint-Tropez

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Saint-Tropez

Ontdek meer huurtauto’s in Var

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Arles, Avignon en Cannes in Var

Start nu met het plannen van je reis naar Saint-Tropez