Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Barcelona, Catalonië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Barcelona, Catalonië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 22-7
ma 29-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Barcelona, Catalonië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Barcelona, Catalonië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Barcelona

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Barcelona

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Barcelona?

De goedkoopste huurauto's in Barcelona worden doorgaans gevonden via Ok Mobility. Als je boekt bij Ok Mobility, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 8/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Barcelona is € 27/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Barcelona heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Barcelona de meeste locaties, met 12 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Barcelona?

De Fiat 500 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Barcelona. Onze gebruikers vonden in Barcelona, prijzen voor Fiat 500 van slechts € 11/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 26/dag. Een andere populaire huurauto in Barcelona is de Opel Corsa, voor gemiddeld € 36/dag en er zijn ook deals voor slechts € 9/dag.

Barcelona, Catalonië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Barcelona

Klein auto's

€ 12 - € 40

Alle typen auto's

€ 16 - € 55

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Barcelona, Spanje is € 25. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Barcelona, Spanje is in november. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 35% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Barcelona, Spanje is € 46. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Barcelona, Spanje is € 77. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Barcelona, Spanje is in november. De prijs is dan 76% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 19 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 49% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Barcelona, Spanje is € 29. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 28% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Barcelona, Spanje is € 75. De goedkoopste periode om een busje te huren in Barcelona, Spanje is in november. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Barcelona, Spanje is € 81. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 52% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Barcelona, Spanje is € 40. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Barcelona, Spanje is in november. De prijs is dan 73% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 11 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

18 sep. - 27 sep.
Renault Zoe
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

18 sep. - 27 sep.
Kia Picanto
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 13/dag

30 jul. - 8 aug.
Fiat Panda

Overzicht autoverhuur Barcelona

Alle bekende autoverhuurders in Barcelona, Catalonië

Europcar

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,7

Comfort

9,2

Totaalscore

8,9

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,9

Sixt

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,4

Totaalscore

7,4

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,4

Enterprise Rent-A-Car

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,3

Totaalscore

7,1

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,7

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,5

Totaalscore

6,8

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

7,0

Budget

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,7

Totaalscore

6,9

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

6,9

Dollar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

6,6

Totaalscore

5,7

Ophalen/inleveren

5,4

Prijs-kwaliteit

5,8

Hertz

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

6,6

Totaalscore

5,0

Ophalen/inleveren

5,6

Prijs-kwaliteit

5,2

Thrifty

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,6

Comfort

5,2

Totaalscore

5,0

Ophalen/inleveren

4,7

Prijs-kwaliteit

4,5

Korte feitjes over huurauto's in Barcelona

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Barcelona

Populairste verhuurder

Goldcar Rental SP

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 13

Populairste model

Fiat 500
Het populairste autoverhuurbedrijf in Barcelona dat deze maand op momondo werd gevonden, is Goldcar Rental SP. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Record Go en CLICK RENT
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Barcelona: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Barcelona is € 13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 29/dag.
Het populairste automodel om te huren in Barcelona was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Opel Corsa.

Met een huurauto rijden in Barcelona - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Barcelona zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Barcelona, Spanje in augustus?

In augustus is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Barcelona € 28. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij € 28. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was € 15 en inclusief extra huuropties zo'n € 43.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Barcelona, Spanje-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Barcelona geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Barcelona. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Barcelona tijdens augustus?

Met temperaturen van gemiddeld 21 °C en neerslag van gewoonlijk 85 mm tijdens augustus, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Barcelona reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand augustus, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Barcelona gaan. Een Standaard huren in Barcelona kost gemiddeld € 46 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Barcelona, Spanje?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Barcelona, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Barcelona zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Barcelona, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz V-Class huren in Barcelona?

Hoe is het weer in Barcelona, Spanje in juli?

Tijdens de maand juli is de gemiddelde temperatuur in Barcelona 23 °C en de verwachte neerslag 20 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Barcelona.

Is het weer in Barcelona hetzelfde als in de rest van Catalonië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Barcelona voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Catalonië ongeveer 23 °C is en er 23,8 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Barcelona bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Barcelona worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Barcelona?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Barcelona is 171 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Barcelona?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Barcelona. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Barcelona?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Barcelona. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Barcelona?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Barcelona boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Barcelona?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Barcelona door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Barcelona met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Barcelona met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Barcelona met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Barcelona.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Barcelona met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Barcelona op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Barcelona met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Barcelona met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Barcelona te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 22-7
12:00
ma 29-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Barcelona

Populaire typen huurauto's in Barcelona