Auto huren Fez

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Fez? Start je zoektocht hier!

Fez, Marokko
2 feb. — 9 feb.
Zelfde inleverlocatie
Fez, Marokko
di. 2-2
12:00
di. 9-2
12:00

Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Fez?

Alle

7 € - 30 €

Economy

8 € - 20 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Fez is januari. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar, slechts 9 € per dag. De duurste maand is augustus. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in mei. De prijs voor een huurauto in Fez kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Overzicht autoverhuur Fez

Alle bekende autoverhuurders in Fez
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.0

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Fez

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Fez Fes-Saiss Airport

Autoverhuur in Fez

110 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Fez voor januari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Fez autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis, Sixt, en Hertz zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Fez vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Fez. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Fez heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Thrifty heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Fez, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 24 €/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 8 €/per dag voor hun huurauto in Fez.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Fez-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Fez heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Fez zijn Avis, Sixt en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in Fez heeft de meeste locaties?

AIRCAR heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Fez, met 3 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 31 €/per dag wanneer ze een auto huren bij AIRCAR in Fez.

Wat is de maximumsnelheid in Fez?

Als je een auto huurt in Fez, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Fez hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Fez op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Fez, Marokko in januari?

In januari, heeft Fez over het algemeen 63 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 9 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Fez, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Fez tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Fez. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Fez vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Chevrolet Spark en de Ford Focus.

Is het weer in Fez hetzelfde als in de rest van Fès-Meknès?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Fez voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Fès-Meknès gewoonlijk een temperatuur heeft van 9 °C en er over het algemeen 63 mm neerslag valt.


Andere steden in Marokko met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Tanger, Nador en Marrakesh in Marokko

Start nu met het plannen van je reis naar Fez

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Fez

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Fez
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Fez

    Vind hotels in Fez