Huurauto's in Verona, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Verona, Italië? Start je zoektocht hier!

Verona, VE, Italië
10 aug. — 17 aug.
Zelfde inleverlocatie
Verona, VE, Italië
di 10-8
12:00
di 17-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Verona, Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

7 € - 28 €

Alle typen auto's

7 € - 45 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Verona, Italië is 15 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Verona, Italië is in januari. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 7 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 29% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Verona die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Verona, Italië is 22 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Verona, Italië is in september. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 17 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 5% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Verona die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Verona

Alle bekende autoverhuurders in Verona, Italië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,3

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

6,6
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,7

Totaalscore

7,1

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

10,0

Totaalscore

5,9

Ophalen/Inleveren

7,9

Waar voor je geld

5,9
7 locaties
6 locaties
5 locaties
4 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Verona, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Venetië Marco Polo

Autoverhuur in Verona

59 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Verona met momondo in augustus.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Verona autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Verona hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis, Hertz, en Alamo. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Verona, Italië in september?

Om september een weekend een auto te huren in Verona, vonden we prijzen al vanaf 43 €, en een gemiddelde prijs van 43 €. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n 12 € tot 20 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Verona heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Verona van INTERRENT , die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 6 €, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Verona van INTERRENT is 13 €/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Verona, Italië-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Verona bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Avis, Hertz en Alamo annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Verona tijdens september?

Als je in de maand september naar Verona reist, raden we aan een economy-type auto te huren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het weer en de wegomstandigheden. Een economy-type auto kan zowel de natte als de droge wegomstandigheden aan die vaak worden gezien in Verona tijdens september, wanneer de temperatuur rond de 13 °C ligt en de neerslag gemiddeld 90 mm is. Een Economy huren in Verona kost gemiddeld 14 € per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Verona, Italië?

Wanneer je een huurauto boekt in Verona, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Verona zijn respectievelijk 90 km/u en 130 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Verona bevindt.

Hoe is het weer in Verona, Italië in augustus?

Tijdens de maand augustus is de gemiddelde temperatuur in Verona 23 °C en de verwachte neerslag 70 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Verona.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

De temperaturen in Verona zijn tijdens augustus doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Verona hetzelfde als in de rest van Venetië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Verona voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand augustus is het van belang om te weten dat de rest van Venetië gewoonlijk een temperatuur heeft van 22 °C en er over het algemeen 84,7 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Verona