Auto huren Brindisi

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Brindisi? Start je zoektocht hier!

Brindisi, Italië
Invalid date — Invalid date
Zelfde inleverlocatie
Brindisi, Italië
Invalid date
Invalid date
Invalid date
Invalid date

Overzicht autoverhuur Brindisi

Alle bekende autoverhuurders in Brindisi
Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.1

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.6

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.5

Score gebaseerd op 4 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Brindisi

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bari-Karol Wojtyla

Autoverhuur in Brindisi

52 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Brindisi voor januari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Brindisi autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Brindisi te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Brindisi deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Brindisi heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Brindisi van SICILY BY CAR , die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 10 €, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Brindisi van SICILY BY CAR is 34 €/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Brindisi-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Brindisi heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Brindisi zijn Alamo, Enterprise en National, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Brindisi tijdens februari?

Met temperaturen van gemiddeld 11 °C en neerslag van gewoonlijk 73 mm tijdens februari, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Brindisi reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand februari, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Brindisi gaan. Een Standaard huren in Brindisi kost gemiddeld 46 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Brindisi heeft de meeste locaties?

Het centrum van Brindisi heeft 2 locaties van MAGGIORE , met een gemiddeld dagtarief van 26 €.

Wat is de maximumsnelheid in Brindisi?

De maximumsnelheid in Brindisi is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Brindisi heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Brindisi op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Hoe is het weer in Brindisi, Italië in januari?

Tijdens de maand januari is de gemiddelde temperatuur in Brindisi 10 °C en de verwachte neerslag 60 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Brindisi.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Brindisi tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Brindisi. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Brindisi vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Ford Focus en de Ford Fiesta.

Is het weer in Brindisi hetzelfde als in de rest van Apulië?

Het klimaat in Apulië in januari is gewoonlijk 9 °C met een verwachte neerslag van 55,5 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Brindisi voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Brindisi

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Brindisi

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Brindisi
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Brindisi

    Vind hotels in Brindisi