Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Cagliari, Sardinië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Cagliari, Sardinië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 23-7
di 30-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Cagliari, Sardinië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Cagliari, Sardinië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Cagliari

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Cagliari

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Cagliari?

De goedkoopste huurauto's in Cagliari worden doorgaans gevonden via SURPRICE CAR RENTAL . Als je boekt bij SURPRICE CAR RENTAL , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 16/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Cagliari is € 32/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Cagliari heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Cagliari de meeste locaties, met 5 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Cagliari?

De Fiat 500 huren in Cagliari is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Fiat 500X. Onze gebruikers vonden deals voor de Fiat 500 in Cagliari voor gemiddeld € 31 per dag en voor slechts € 5 per dag. Het kost gemiddeld € 40 per dag om de Fiat 500X te huren in Cagliari, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 6 per dag.

Cagliari, Sardinië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Cagliari

Klein auto's

€ 3 - € 43

Alle typen auto's

€ 3 - € 55

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Cagliari, Italië is € 21. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Cagliari, Italië is in februari. De prijs is dan 86% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 3 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 28% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Cagliari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Cagliari, Italië is € 37. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Cagliari, Italië is in december. De prijs is dan 76% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Cagliari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Cagliari, Italië is € 51. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Cagliari, Italië is in april. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 45% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Cagliari, Italië is € 34. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Cagliari, Italië is in november. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 20 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 15% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Cagliari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Cagliari, Italië is € 59. De goedkoopste periode om een busje te huren in Cagliari, Italië is in september. De prijs is dan 76% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 104 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 51% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Cagliari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Cagliari, Italië is € 26. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Cagliari, Italië is in oktober. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 17/dag

18 sep. - 25 sep.
Kia Picanto
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 18/dag

18 sep. - 25 sep.
Renault Zoe
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 18/dag

18 sep. - 25 sep.
Ford Ka

Overzicht autoverhuur Cagliari

Alle bekende autoverhuurders in Cagliari, Sardinië

Ecovia

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Alamo

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Budget

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Viaggiare Rent

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Hertz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,6

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

5,2

Leasys Rent

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Sunnycars

5 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Cagliari

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Cagliari

Populairste verhuurder

SURPRICE CAR RENTAL

Populaire typen auto's

Compact, Economy, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 23

Populairste model

Fiat 500
Het populairste autoverhuurbedrijf in Cagliari dat deze maand op momondo werd gevonden, is SURPRICE CAR RENTAL . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Rental Plus en Galierirent
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Cagliari: Compact, Economy en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Cagliari is € 23/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 40/dag.
Het populairste automodel om te huren in Cagliari was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500X.

Met een huurauto rijden in Cagliari - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Cagliari zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Cagliari, Italië in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in Cagliari, vonden we prijzen al vanaf € 31, en een gemiddelde prijs van € 31. Mensen die in Cagliari een week een auto willen huren in augustus hebben deals gevonden vanaf € 51. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 44.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Cagliari, Italië-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Cagliari heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Cagliari zijn Budget, Rental Plus en Viaggiare Rent, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Cagliari, Italië?

De maximumsnelheid van Cagliari is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Cagliari is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Fiat 500C huren in Cagliari?

Hoe is het weer in Cagliari, Italië in juli?

Het weer in Cagliari is in de maand juli gewoonlijk 24 °C en de verwachte neerslag is 3 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Cagliari hetzelfde als in de rest van Sardinië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Cagliari voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Sardinië ongeveer 23 °C is en er 4,7 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Cagliari bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Cagliari worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Cagliari?

Per juli 2024 zijn er 71 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Cagliari.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Cagliari?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Cagliari. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Cagliari?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Cagliari. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Cagliari?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Cagliari. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Cagliari?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Cagliari, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Cagliari met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Cagliari met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Cagliari met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Cagliari.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Cagliari met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Cagliari.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Cagliari met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Cagliari vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Cagliari te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23-7
12:00
di 30-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Cagliari

Populaire autoverhuurbedrijven in Cagliari