Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Antwerpen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Antwerpen? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 22-7
ma 29-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Antwerpen

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Antwerpen
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Antwerpen

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Antwerpen

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Antwerpen?

De goedkoopste huurauto's in Antwerpen worden doorgaans gevonden via Avis. Als je boekt bij Avis, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 18/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Antwerpen is € 23/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Antwerpen heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Antwerpen de meeste locaties, met 3 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Antwerpen?

De meeste momondo-gebruikers huren de BMW 4 Series Convertible in Antwerpen, maar de Opel Corsa is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de BMW 4 Series Convertible te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 157 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de BMW 4 Series Convertible in Antwerpen voor slechts € 83 per dag. De Opel Corsa in Antwerpen kost gemiddeld € 35 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 21 per dag.

Antwerpen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Antwerpen

Klein auto's

€ 25 - € 57

Alle typen auto's

€ 62 - € 102

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Antwerpen, België is € 36. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Antwerpen, België is in april. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 51% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Antwerpen, België is € 74. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Antwerpen, België is in augustus. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 49 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Antwerpen, België is € 141. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Antwerpen, België is in maart. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 99 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Antwerpen, België is € 53. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Antwerpen, België is in februari. De prijs is dan 59% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 22 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 30% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Antwerpen, België is € 124. De goedkoopste periode om een busje te huren in Antwerpen, België is in oktober. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 84 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 40% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Antwerpen, België is € 146. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Antwerpen, België is in augustus. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 97 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 49% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Antwerpen, België is € 107. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Antwerpen, België is in augustus. De prijs is dan 1% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 107 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 31% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 43/dag

7 aug. - 23 aug.
Ford Ka
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 46/dag

1 aug. - 9 aug.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 48/dag

7 aug. - 23 aug.
Volkswagen Polo

Overzicht autoverhuur Antwerpen

Alle bekende autoverhuurders in Antwerpen

keddy by Europcar

3 locaties

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Europcar

1 locatie

Avis

6,0
Oké
1 beoordeling2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

5,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

5,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,1

Comfort

5,5

Totaalscore

5,5

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

5,1

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

6,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Sunnycars

3 locaties

FLIZZR

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Antwerpen

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Antwerpen

Populairste verhuurder

Alamo

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Luxury

Goedkoopste huurauto

€ 31

Populairste model

BMW 4 Series Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Antwerpen dat deze maand op momondo werd gevonden, is Alamo. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Sixt en Avis
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Antwerpen: Economy, Compact en Luxury.
De laagste prijs voor een huurauto in Antwerpen is € 31/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 59/dag.
Het populairste automodel om te huren in Antwerpen was in de afgelopen 7 dagen de BMW 4 Series Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Opel Corsa.

Met een huurauto rijden in Antwerpen - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Antwerpen zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Antwerpen, België in augustus?

Een huurauto in Antwerpen kost ongeveer € 132 in augustus. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 114. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n € 21. De gemiddelde prijs is hier € 22.

Wat is het beste type auto om te huren in Antwerpen tijdens augustus?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Antwerpen bezoekt in de maand augustus. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In augustus zijn er in Antwerpen temperaturen van gemiddeld 15 °C en 80 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Antwerpen kost gemiddeld € 29 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Antwerpen, België?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Antwerpen, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Antwerpen zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Antwerpen, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Ford Transit huren in Antwerpen?

Hoe is het weer in Antwerpen, België in juli?

Het weer in Antwerpen is in de maand juli gewoonlijk 17 °C en de verwachte neerslag is 80 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Antwerpen hetzelfde als in de rest van Antwerpen?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Antwerpen of de nabijgelegen gebieden in juli met Antwerpen als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 75 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Antwerpen bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Antwerpen zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Antwerpen?

Per juli 2024 zijn er 26 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Antwerpen.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Antwerpen?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Antwerpen. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Antwerpen?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Antwerpen. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Antwerpen?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Antwerpen krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Antwerpen?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Antwerpen door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Antwerpen met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Antwerpen met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Antwerpen met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Antwerpen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Antwerpen met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Antwerpen.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Antwerpen met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Antwerpen met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Antwerpen te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 22-7
12:00
ma 29-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Antwerpen

Populaire autoverhuurbedrijven in Antwerpen