Huurauto's in Brussel, België

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Brussel, België? Start je zoektocht hier!

Brussel, België
4 aug. — 11 aug.
Zelfde inleverlocatie
Brussel, België
wo 4-8
12:00
wo 11-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Brussel, België huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

20 € - 45 €

Alle typen auto's

26 € - 63 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Brussel, België is 25 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Brussel, België is in februari. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 20 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 30% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Brussel, België is 37 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Brussel, België is in juni. De prijs is dan 6% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 35 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Brussel, België is 42 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Brussel, België is in februari. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 32 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Brussel, België is 33 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Brussel, België is in december. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 28 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Brussel, België is 33 €. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Brussel, België is in oktober. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 51 € per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Citroen C2
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Thrifty

22 €/dag

18 sep. - 25 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
keddy by Europcar

22 €/dag

18 sep. - 25 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
keddy by Europcar

22 €/dag

18 sep. - 25 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Brussel

Alle bekende autoverhuurders in Brussel, België
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,5

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

6,6
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

8,7

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

8,2
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Totaalscore

8,5

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

8,2
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

4,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
7 locaties
6 locaties
2 locaties

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Nabijgelegen trekpleisters:

Grote Markt11,0 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Grote Markt43,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Grote Markt38,8 km

Afstand tot populaire hotels vanaf Brussel, België

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Brussel

In juli hebben we 207 zoekacties voor autoverhuur in Brussel uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Brussel autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Brussel hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Avis, Hertz, en Europcar. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Brussel. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Brussel, België in augustus?

In augustus is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Brussel 47 €. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij 16 €. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n 17 € tot 24 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Brussel heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Enterprise zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van 23 €/per dag wanneer je een auto huurt in Brussel. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 2 locaties in Brussel is 11 €/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Brussel, België-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Brussel heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Brussel zijn Avis, Hertz en Autoclick Rent A Car, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Brussel tijdens augustus?

Het huren van een standaard type auto in Brussel gedurende de maand augustus is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 15 °C en neerslag rond de 60 mm in augustus, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Brussel kost gemiddeld 39 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Brussel heeft de meeste locaties?

Europcar heeft 4 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 45 €/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Brussel, België?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Brussel, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Brussel zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Brussel, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Brussel, België in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Brussel kun je temperaturen van ongeveer 17 °C en neerslag van ongeveer 50 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juli?

De temperaturen in Brussel zijn tijdens juli doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Brussel hetzelfde als in de rest van Brussel?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Brussel of de nabijgelegen gebieden in juli met Brussel als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 50 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in België met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Antwerpen, Brugge en Gent in België

Start met het plannen van je reis naar Brussel