Huurauto's in Hasselt, België

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Hasselt, België? Start je zoektocht hier!

Hasselt, België
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Hasselt, België
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Hasselt

Alle bekende autoverhuurders in Hasselt, België
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Hasselt, België

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Hasselt

 • Welk autoverhuurbedrijf in Hasselt heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  De goedkoopste aanbieder in Hasselt is Europcar, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van € 67 bij locatie in Hasselt. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Europcar in Hasselt is € 25.

 • Wat is de maximumsnelheid in Hasselt, België?

  Als je een auto huurt in Hasselt, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Hasselt hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Hasselt op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Hasselt?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Hasselt voor de Ford Focus met een prijs van € 35/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai i10 voor een gemiddelde van € 46/dag. Onze gebruikers vonden de Ford Focus om in Hasselt te huren voor slechts € 18/dag en de Hyundai i10 voor slechts € 26/dag.

 • Hoe is het weer in Hasselt, België in januari?

  Het weer in Hasselt is in de maand januari gewoonlijk 2 °C en de verwachte neerslag is 60 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Hasselt tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Hasselt. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Hasselt vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus en de Hyundai i10.

 • Is het weer in Hasselt hetzelfde als in de rest van Limburg (België)?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Hasselt voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Limburg (België) gewoonlijk een temperatuur heeft van 2 °C en er over het algemeen 60 mm neerslag valt.


Andere steden in België met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Brussel, Antwerpen en Brugge in België

Huurauto's op luchthavens in Hasselt

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Hasselt

Start met het plannen van je reis naar Hasselt