Huurauto's in Singapore, Singapore

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Singapore, Singapore? Start je zoektocht hier!

Singapore, Singapore
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Singapore, Singapore
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Singapore

Alle bekende autoverhuurders in Singapore, Singapore
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,6

Totaalscore

8,6

Prijs-kwaliteit

7,3
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

5,0

Totaalscore

5,0

Prijs-kwaliteit

3,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

4,0

Totaalscore

4,0

Prijs-kwaliteit

2,0
16 locaties
5 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Singapore, Singapore

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Singapore Intle luchthaven Changi

Autoverhuur in Singapore

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Singapore autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Hertz, Budget, en Avis zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Singapore. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Singapore, Singapore-autoverhuur?

  De meeste van de Singapore autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Singapore zoals Hertz, Budget en Avis vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

 • Wat is de maximumsnelheid in Singapore, Singapore?

  De maximumsnelheid in Singapore is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Singapore heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Singapore op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 90 km/u is.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Singapore?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai Accent in Singapore, maar de Audi A3 is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai Accent te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 56 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai Accent in Singapore voor slechts € 28 per dag. De Audi A3 in Singapore kost gemiddeld € 80 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 40 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 5 Series huren in Singapore?

  Als je de BMW 5 Series wilt huren in Singapore, is Hertz het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De BMW 5 Series huren bij Hertz in Singapore kost gemiddeld € 199 per dag.De Chevrolet Traverse huren (die ook wordt gezien al seen Luxe-voertuig) is ook een optie als je een auto ophaalt bij Hertz in Singapore.

 • Hoe is het weer in Singapore, Singapore in januari?

  In januari, heeft Singapore over het algemeen 238 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 27 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Singapore, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens januari hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Singapore koel te blijven.


Ontdek meer huurtauto’s in

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Les Abymes, Luqa en Noord in

Start met het plannen van je reis naar Singapore