Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Oujda, Oriental

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Oujda, Oriental? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 23-7
di 30-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Oujda, Oriental

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Oujda, Oriental
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Oujda

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Oujda

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Oujda?

De goedkoopste huurauto's in Oujda worden doorgaans gevonden via keddy by Europcar. Als je boekt bij keddy by Europcar, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 17/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Oujda is € 30/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Oujda?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Oujda voor de Kia Picanto met een prijs van € 29/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai i10 voor een gemiddelde van € 30/dag. Onze gebruikers vonden de Kia Picanto om in Oujda te huren voor slechts € 15/dag en de Hyundai i10 voor slechts € 13/dag.

Oujda, Oriental huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Oujda

Klein auto's

€ 18 - € 40

Alle typen auto's

€ 23 - € 80

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Oujda, Marokko is € 25. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Oujda, Marokko is in februari. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 43% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Oujda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Oujda, Marokko is € 38. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Oujda, Marokko is in januari. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Oujda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Oujda, Marokko is € 122. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Oujda, Marokko is in oktober. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 87 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 64% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Oujda, Marokko is € 83. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Oujda, Marokko is in januari. De prijs is dan 74% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 22 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 46% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Oujda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Oujda, Marokko is € 34. De goedkoopste periode om een busje te huren in Oujda, Marokko is in november. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 22 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Oujda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Oujda, Marokko is € 104. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Oujda, Marokko is in januari. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 67 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 18/dag

13 sep. - 27 sep.
Fiat Panda
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 19/dag

13 sep. - 27 sep.
Toyota Yaris
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 20/dag

13 sep. - 27 sep.
Chevrolet Spark

Overzicht autoverhuur Oujda

Alle bekende autoverhuurders in Oujda, Oriental

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

AIRCAR

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Sixt

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Europcar

2 locaties

Avis

1 locatie

keddy by Europcar

2 locaties

Sunnycars

2 locaties

ADA

1 locatie

Korte feitjes over huurauto's in Oujda

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Oujda

Populairste verhuurder

AIRCAR

Populaire typen auto's

Mini, Compact, Economy

Goedkoopste huurauto

€ 21

Populairste model

Kia Picanto
Het populairste autoverhuurbedrijf in Oujda dat deze maand op momondo werd gevonden, is AIRCAR . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en keddy by Europcar
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Oujda: Mini, Compact en Economy.
De laagste prijs voor een huurauto in Oujda is € 21/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 38/dag.
Het populairste automodel om te huren in Oujda was in de afgelopen 7 dagen de Kia Picanto. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Hyundai i10.

Met een huurauto rijden in Oujda - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Oujda zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Oujda, Marokko in augustus?

De goedkoopste huurautodeals in Oujda voor augustus zijn zo'n € 32 tot € 39. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 39 tot € 47.

Wat is de maximumsnelheid in Oujda, Marokko?

De maximumsnelheid in Oujda is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Oujda heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Oujda op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Oujda?

Is het weer in Oujda hetzelfde als in de rest van Oriental?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Oujda voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Oriental gewoonlijk een temperatuur heeft van 25 °C en er over het algemeen 10 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Oujda bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Oujda worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Oujda?

Er zijn 22 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Oujda per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Oujda?

In een aantal landen, waaronder Oujda, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Oujda?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Oujda. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Oujda?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Oujda. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Oujda?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Oujda, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Oujda met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Oujda of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Oujda met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Oujda kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Oujda met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Oujda op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Oujda met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Oujda met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Oujda te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23-7
12:00
di 30-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Oujda

Populaire typen huurauto's in Oujda