Auto huren Casablanca

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Casablanca? Start je zoektocht hier!

Casablanca, Marokko
24 jan. — 31 jan.
Zelfde inleverlocatie
Casablanca, Marokko
zo. 24-1
12:00
zo. 31-1
12:00

Overzicht autoverhuur Casablanca

Alle bekende autoverhuurders in Casablanca
Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 7.0

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.5

Score gebaseerd op 9 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.0

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Casablanca?

Alle

7 € - 108 €

Economy

7 € - 22 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Casablanca is januari. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar, slechts 8 € per dag. De duurste maand is december. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in januari. De prijs voor een huurauto in Casablanca kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Afstand tot populaire hotels vanaf Casablanca

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Casablanca Intle luchthaven Mohammed V

Autoverhuur in Casablanca

196 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Casablanca met momondo in januari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Casablanca autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Casablanca. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Casablanca heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Dollar de beste deals verwachten wanneer je Casablanca bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 15 €/per dag beschikbaar op 2 locaties, is Dollar een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Casablanca-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Casablanca-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Casablanca gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Casablanca tijdens februari?

Het huren van een standaard type auto in Casablanca gedurende de maand februari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 14 °C en neerslag rond de 50 mm in februari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Casablanca kost gemiddeld 30 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Casablanca heeft de meeste locaties?

ADDCAR RENTAL is de autoverhuurder met de meeste locaties in Casablanca. Bij deze 10 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 16 € te betalen in Casablanca.

Wat is de maximumsnelheid in Casablanca?

Als je een auto huurt in Casablanca, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Casablanca hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Casablanca op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Casablanca, Marokko in januari?

In januari, heeft Casablanca over het algemeen 50 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 12 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Casablanca, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Casablanca tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Casablanca. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Casablanca vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Ford Focus en de Hyundai i10.

Is het weer in Casablanca hetzelfde als in de rest van Casablanca-Settat?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Casablanca voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Casablanca-Settat gewoonlijk een temperatuur heeft van 12 °C en er over het algemeen 50 mm neerslag valt.


Andere steden in Marokko met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Tanger, Nador en Marrakesh in Marokko

Start nu met het plannen van je reis naar Casablanca

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Casablanca

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Casablanca
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Casablanca

    Vind hotels in Casablanca