Huurauto's in Casablanca, Casablanca-Settat

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Casablanca, Casablanca-Settat? Start je zoektocht hier!

Casablanca, Marokko
1 jun. — 8 jun.
Zelfde inleverlocatie
Casablanca, Marokko
wo 1-6
12:00
wo 8-6
12:00
Leeftijd van bestuurder:

De beste deals voor huurauto's in Casablanca, Casablanca-Settat

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Casablanca, Casablanca-Settat
Toyota Fortuner
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€ 31/dag

9 jun. - 16 jun.
Toyota Fortuner
Mini Countryman
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 23/dag

7 jun. - 21 jun.
Mini Countryman
BMW 3 Series
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 32/dag

3 jun. - 13 jun.
BMW 3 Series
Toyota Fortuner
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€ 46/dag

7 jun. - 21 jun.
Toyota Fortuner
Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 24/dag

9 jun. - 16 jun.
Fiat 500
Mitsubishi Colt
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 16/dag

9 jun. - 16 jun.
Mitsubishi Colt
Suzuki APV
of vergelijkbaar Personenbusje
Max. 4 passagiers

€ 30/dag

3 jun. - 13 jun.
Suzuki APV
Bentley Arnage
of vergelijkbaar Luxe
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€ 107/dag

9 jun. - 16 jun.
Bentley Arnage
Toyota Fortuner
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€ 53/dag

10 jun. - 17 jun.
Toyota Fortuner

Casablanca, Casablanca-Settat huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Casablanca

Huurauto's in Klein

€ 10 - € 47

Alle typen auto's

€ 15 - € 60

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Casablanca, Marokko is € 22. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 53% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Klein huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Casablanca, Marokko is € 33. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 19 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 27% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Medium huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Casablanca, Marokko is € 69. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 64 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Casablanca, Marokko is € 53. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Casablanca, Marokko is in oktober. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 19 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Casablanca, Marokko is € 25. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Casablanca, Marokko is in augustus. De prijs is dan 4% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 44% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Busje huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in Casablanca, Marokko is € 55. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 76 per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 18% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Luxe huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Mitsubishi Colt
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 16/dag

9 jun. - 16 jun.
Mitsubishi Colt
Kia Forte
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 23/dag

9 jun. - 16 jun.
Kia Forte
Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 16/dag

9 jun. - 16 jun.
Fiat 500

Overzicht autoverhuur Casablanca

Alle bekende autoverhuurders in Casablanca, Casablanca-Settat
10 locaties
8 locaties
6 locaties
5 locaties
5 locaties
5 locaties
4 locaties
4 locaties

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Casablanca

Hieronder staan de populairste hotels in Casablanca

Autoverhuur in Casablanca

Kom alles te weten over auto huren in Casablanca zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Je kunt van Thrifty de beste deals verwachten wanneer je Casablanca bezoekt. Met gemiddelde tarieven van € 19/per dag beschikbaar op 2 locaties, is Thrifty een goed bedrijf om van te huren.

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Casablanca-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Casablanca gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Europcar is de autoverhuurder met de meeste locaties in Casablanca, Marokko. Bij deze 2 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van € 34 te betalen in Casablanca, Marokko.

Als je een auto huurt in Casablanca, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Casablanca hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Casablanca op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

In mei, heeft Casablanca over het algemeen 20 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 17 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Casablanca, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Als je op zoek bent naar een huurauto in Casablanca voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand mei is het van belang om te weten dat de rest van Casablanca-Settat gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 20 mm neerslag valt.


Huurauto's op populaire luchthavens in Casablanca

Huur een auto op een van deze populaire luchthavens in de buurt van Casablanca

Start met het plannen van je reis naar Casablanca


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Casablanca boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Casablanca, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Ja. Of het nu voor auto's in Casablanca of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Casablanca.

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Casablanca.

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Casablanca met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met zekerheid
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.