Huurauto's in Casablanca, Marokko

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Casablanca, Marokko? Start je zoektocht hier!

Casablanca, Marokko
3 aug. — 10 aug.
Zelfde inleverlocatie
Casablanca, Marokko
di 3-8
12:00
di 10-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

De beste deals voor huurauto's in Casablanca, Marokko

Vind je perfecte huurauto
Audi A3
of vergelijkbare Standaard
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
AIRCAR

43 €/dag

20 aug. - 17 sep.
Audi A3
Chevrolet Equinox
of vergelijkbare Compact SUV
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
keddy by Europcar

34 €/dag

20 aug. - 17 sep.
Chevrolet Equinox
Audi A3
of vergelijkbare Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
keddy by Europcar

38 €/dag

20 aug. - 17 sep.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Prepaid Car Rental

35 €/dag

19 aug. - 16 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Hyundai Accent
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Firefly

29 €/dag

19 aug. - 16 sep.
Hyundai Accent

Casablanca, Marokko huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

9 € - 42 €

Alle typen auto's

13 € - 63 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Casablanca, Marokko is 18 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 9 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Casablanca die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Casablanca, Marokko is 20 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 15% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 17 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 43% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Casablanca die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Casablanca, Marokko is 40 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 58 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Casablanca die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Casablanca, Marokko is 35 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Casablanca, Marokko is in oktober. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 17 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 3% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Casablanca die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Dollar

27 €/dag

19 aug. - 16 sep.
Kia Rio Hatchback
Opel Agila
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Dollar

29 €/dag

19 aug. - 16 sep.
Opel Agila
Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
keddy by Europcar

29 €/dag

19 aug. - 16 sep.
Kia Rio Hatchback

Overzicht autoverhuur Casablanca

Alle bekende autoverhuurders in Casablanca, Marokko
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
10 locaties
8 locaties
6 locaties
5 locaties
5 locaties
4 locaties
4 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Casablanca, Marokko

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Casablanca Intle luchthaven Mohammed V

Autoverhuur in Casablanca

196 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Casablanca met momondo in juli.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Casablanca autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Casablanca. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Casablanca, Marokko in augustus?

Voor een huurauto in Casablanca betaal je in augustus 9 € in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is 9 €. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 9 € en inclusief extra huuropties zo'n 24 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Casablanca heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Dollar de beste deals verwachten wanneer je Casablanca bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 16 €/per dag beschikbaar op 2 locaties, is Dollar een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Casablanca, Marokko-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Casablanca-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Casablanca gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Welk autoverhuurbedrijf in Casablanca heeft de meeste locaties?

Dollar is de autoverhuurder met de meeste locaties in Casablanca, Marokko. Bij deze 2 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 16 € te betalen in Casablanca, Marokko.

Wat is de maximumsnelheid in Casablanca, Marokko?

Als je een auto huurt in Casablanca, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Casablanca hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Casablanca op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Casablanca, Marokko in juli?

In juli, heeft Casablanca over het algemeen 0 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 22 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Casablanca, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juli?

De temperaturen in Casablanca zijn tijdens juli doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Casablanca hetzelfde als in de rest van Casablanca-Settat?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Casablanca voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Casablanca-Settat gewoonlijk een temperatuur heeft van 22 °C en er over het algemeen 0 mm neerslag valt.


Andere steden in Marokko met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Tanger, Nador en Marrakech in Marokko

Huurauto's op luchthavens in Casablanca

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Casablanca

Start met het plannen van je reis naar Casablanca