Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Casablanca, Casablanca-Settat

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Casablanca, Casablanca-Settat? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 22-7
ma 29-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Casablanca, Casablanca-Settat

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Casablanca, Casablanca-Settat
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Casablanca

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Casablanca

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Casablanca?

De goedkoopste huurauto's in Casablanca worden doorgaans gevonden via Movis. Als je boekt bij Movis, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 10/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Casablanca is € 21/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Casablanca heeft de meeste locaties?

ADDCAR RENTAL heeft van alle autoverhuurbedrijven in Casablanca de meeste locaties, met 10 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Casablanca?

De Dacia Duster is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Casablanca. Onze gebruikers vonden in Casablanca, prijzen voor Dacia Duster van slechts € 15/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 38/dag. Een andere populaire huurauto in Casablanca is de Kia Picanto, voor gemiddeld € 24/dag en er zijn ook deals voor slechts € 8/dag.

Casablanca, Casablanca-Settat huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Casablanca

Klein auto's

€ 12 - € 30

Alle typen auto's

€ 20 - € 64

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Casablanca, Marokko is € 18. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 48% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Casablanca, Marokko is € 34. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 6% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Casablanca, Marokko is € 105. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Casablanca, Marokko is in mei. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 64 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 67% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Casablanca, Marokko is € 64. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Casablanca, Marokko is in januari. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 45% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Casablanca, Marokko is € 29. De goedkoopste periode om een busje te huren in Casablanca, Marokko is in februari. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Casablanca, Marokko is € 88. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Casablanca, Marokko is in augustus. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 82 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 60% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 11/dag

20 sep. - 20 okt.
Ford Ka
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 14/dag

1 sep. - 11 sep.
Peugeot 208
Renault Captur
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 15/dag

20 sep. - 20 okt.
Renault Captur

Overzicht autoverhuur Casablanca

Alle bekende autoverhuurders in Casablanca, Casablanca-Settat

Autounion Car Rental

6 locaties

AIRCAR

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

ADDCAR RENTAL

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

6,0

GREEN MOTION

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,6

Comfort

4,6

Totaalscore

4,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

3,3

Sixt

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

3,6

Totaalscore

3,6

Ophalen/inleveren

3,6

Prijs-kwaliteit

3,2

diRENT

8 locaties

DRIVUS

6 locaties

SURPRICE CAR RENTAL

6 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Casablanca

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Casablanca

Populairste verhuurder

Budget

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€ 17

Populairste model

Dacia Duster
Het populairste autoverhuurbedrijf in Casablanca dat deze maand op momondo werd gevonden, is Budget. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn UNITED RENT A CAR en AIRCAR
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Casablanca: Economy, Compact en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Casablanca is € 17/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 26/dag.
Het populairste automodel om te huren in Casablanca was in de afgelopen 7 dagen de Dacia Duster. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Kia Picanto.

Met een huurauto rijden in Casablanca - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Casablanca zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Casablanca, Marokko in augustus?

Voor een huurauto in Casablanca betaal je in augustus € 20 in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is € 20. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was € 15 en inclusief extra huuropties zo'n € 59.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Casablanca, Marokko-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Casablanca-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Casablanca gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Casablanca, Marokko?

Als je een auto huurt in Casablanca, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Casablanca hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Casablanca op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen Touareg huren in Casablanca?

Hoe is het weer in Casablanca, Marokko in juli?

In juli, heeft Casablanca over het algemeen 0 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 22 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Casablanca, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Casablanca hetzelfde als in de rest van Casablanca-Settat?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Casablanca voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Casablanca-Settat gewoonlijk een temperatuur heeft van 22 °C en er over het algemeen 0 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Casablanca bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Casablanca worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Casablanca?

Er zijn 175 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Casablanca per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Casablanca?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Casablanca. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Casablanca?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Casablanca. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Casablanca?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Casablanca boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Casablanca?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Casablanca, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Casablanca met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Casablanca of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Casablanca met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Casablanca.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Casablanca met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Casablanca.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Casablanca met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Casablanca met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Casablanca te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 22-7
12:00
ma 29-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Casablanca

Populaire typen huurauto's in Casablanca