Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Marokko

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Marokko? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
Mon 24-6
Mon 1-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Marokko

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Marokko
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

23 Jun - 30 Jun
Renault Zoe
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

28 Jun - 3 Jul
Fiat Panda
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

3 Sep - 23 Sep
Chevrolet Spark
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

30 Jun - 14 Jul
Fiat Panda
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 10/dag

28 Jun - 3 Jul
Peugeot 2008
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

23 Jun - 26 Jun
Opel Corsa
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 13/dag

5 Jul - 30 Jul
Kia Picanto
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 13/dag

5 Jul - 30 Jul
Renault Zoe
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 14/dag

30 Jun - 14 Jul
Volkswagen Golf

Statistieken en trends voor huurauto's in Marokko

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Marokko

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marokko?

Op dit moment is AcaRent het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marokko, waar gebruikers deals kunnen vinden vanaf slechts € 11 per dag. Gebruikers die een huurauto boeken bij AcaRent hebben de neiging om prijzen te vinden die lager zijn dan het gemiddelde landelijke tarief van € 37 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van waar je huurt, hoeveel dagen je huurt en het type huurauto dat je kiest.

Wat is de populairste autoverhuurder in Marokko?

Volgens onze gegevens is AIRCAR de populairste autoverhuurder in Marokko. In de afgelopen maand hebben 51% van de gebruikers gekozen voor AIRCAR bij het huren van een auto. 7 van onze gebruikers hebben hun ervaring met AIRCAR beoordeeld tijdens een verblijf in Marokko, met een gemiddelde score van 4,5 uit 10.

Welk autoverhuurbedrijf in Marokko heeft de meeste locaties?

Ben je van plan om naar Marokko te reizen en daar een auto te huren, hou dan in gedachten dat Sunnycars de autoverhuurder is met deze meeste locaties. Je zult zeer waarschijnlijk een van hun 29 landelijke locaties vinden op zowel het vliegveld van je bestemming of ergens middenin het stadscentrum. Sunnycars heeft meestal locaties in de populairste steden in Marokko. Tanger heeft bijvoorbeeld 4 Sunnycarslocaties.

Wat is het populairste type huurauto in Marokko?

Reizigers die Marokko kiezen, kiezen meestal voor een Economy als huurauto naar keuze. Dit kan komen door het weer tijdens hun verblijf, de geplande activiteiten of hun budget. In de afgelopen 30 dagen huurde 37% van onze gebruikers een Economy voor hun reis naar Marokko tegen een gemiddelde prijs van € 28 per dag.

Marokko huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Marokko

Klein auto's

€ 16 - € 33

Alle typen auto's

€ 29 - € 62

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Marokko is € 21. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Marokko is in januari. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 16 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 49% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Marokko is € 37. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Marokko is in februari. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Marokko is € 133. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Marokko is in november. De prijs is dan 62% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 51 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 68% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Marokko is € 89. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Marokko is in januari. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 41 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 52% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Marokko is € 41. De goedkoopste periode om een busje te huren in Marokko is in februari. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Marokko is € 150. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Marokko is in april. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 73 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 72% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

23 Jun - 30 Jun
Renault Zoe
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

28 Jun - 3 Jul
Fiat Panda
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

3 Sep - 23 Sep
Chevrolet Spark

Overzicht autoverhuur Marokko

Alle bekende autoverhuurders in Marokko

Sunnycars

29 locaties

ADDCAR RENTAL

28 locaties

GREEN MOTION

28 locaties

Autounion Car Rental

24 locaties

Payless

24 locaties

Hire Automotive Group

23 locaties

Sixt

23 locaties

SURPRICE CAR RENTAL

23 locaties

Autoverhuur in Marokko

Kom alles te weten over auto huren in Marokko zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Marokko?

In Marokko moeten chauffeurs te allen tijde op de rechterkant rijden. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot boetes voor verkeersovertredingen.

Hoe goed zijn de wegen in Marokko?

Het wegennet in Marokko heeft een score van 4,3 ontvangen voor wegkwaliteit (1 laagste, 7 hoogste). Dit zet het land wereldwijd gezien op plaats 55 van 137 andere landen. Wegen zullen aanzienlijk verschillen binnen de verschillende regio's van het land, dus gebruik scores als een ruwe gids of referentie ter vergelijking.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Marokko?

De BAG-limiet is 0,60‰ in Marokko - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,60‰ is in Marokko tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Houd er rekening mee dat je ook minimaal 16 jaar oud moet zijn om alcoholische dranken te consumeren, en het wordt niet aanbevolen om onder invloed een motorvoertuig te besturen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Marokko bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Marokko worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Marokko?

Per juni 2024 zijn er 833 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Marokko.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Marokko?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Marokko. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Marokko?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Marokko. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Marokko?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Marokko. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Marokko?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Marokko een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Marokko met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Marokko met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Marokko met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Marokko met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Marokko met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Marokko met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Marokko met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Marokko met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Marokko te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
Mon 24-6
12:00
Mon 1-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Marokko

Vind autoverhuurbedrijven in deze populaire steden in Marokko