Autoverhuur in Marokko

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Marokko? Start je zoektocht hier!

Nador, Marokko
15 dec. — 22 dec.
Nador, Marokko
vr 15-12
12:00
vr 22-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Marokko

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Marokko

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marokko?

Op dit moment is Ace het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marokko, waar gebruikers deals kunnen vinden vanaf slechts € 7 per dag. Gebruikers die een huurauto boeken bij Ace hebben de neiging om prijzen te vinden die lager zijn dan het gemiddelde landelijke tarief van € 25 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van waar je huurt, hoeveel dagen je huurt en het type huurauto dat je kiest.

Wat is de populairste autoverhuurder in Marokko?

Volgens onze gegevens is AIRCAR de populairste autoverhuurder in Marokko. In de afgelopen maand hebben 31% van de gebruikers gekozen voor AIRCAR bij het huren van een auto. 10 van onze gebruikers hebben hun ervaring met AIRCAR beoordeeld tijdens een verblijf in Marokko, met een gemiddelde score van 4,7 uit 10.

Welk autoverhuurbedrijf in Marokko heeft de meeste locaties?

Ben je van plan om naar Marokko te reizen en daar een auto te huren, hou dan in gedachten dat Sunnycars de autoverhuurder is met deze meeste locaties. Je zult zeer waarschijnlijk een van hun 29 landelijke locaties vinden op zowel het vliegveld van je bestemming of ergens middenin het stadscentrum.

Wat is het populairste type huurauto in Marokko?

Reizigers die Marokko kiezen, kiezen meestal voor een Economy als huurauto naar keuze. Dit kan komen door het weer tijdens hun verblijf, de geplande activiteiten of hun budget. In de afgelopen 30 dagen huurde 37% van onze gebruikers een Economy voor hun reis naar Marokko tegen een gemiddelde prijs van € 26 per dag.

De beste deals voor huurauto's in Marokko

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Marokko
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

13 dec. - 20 dec.
Toyota Yaris
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

23 dec. - 29 dec.
Chevrolet Spark
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

13 dec. - 20 dec.
Kia Picanto
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

13 dec. - 20 dec.
Renault Zoe
Kia Venga
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 8/dag

14 dec. - 21 dec.
Kia Venga
Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

15 dec. - 30 dec.
Volkswagen up!
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

13 dec. - 20 dec.
Renault Zoe
Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

14 jan. - 21 jan.
Volkswagen up!
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

16 dec. - 23 dec.
Renault Zoe

Marokko huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Marokko

Klein cars

€ 23 - € 46

Alle typen auto's

€ 54 - € 129

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Marokko is € 32. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Marokko is in september. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 63% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Marokko is € 58. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Marokko is in januari. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Marokko is € 192. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Marokko is in januari. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 117 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 56% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Marokko is € 72. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Marokko is in februari. De prijs is dan 51% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 15% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Marokko is € 45. De goedkoopste periode om een busje te huren in Marokko is in november. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 30 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Marokko is € 200. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Marokko is in april. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 108 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

13 dec. - 20 dec.
Toyota Yaris
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

23 dec. - 29 dec.
Chevrolet Spark
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

13 dec. - 20 dec.
Kia Picanto

Overzicht autoverhuur Marokko

Alle bekende autoverhuurders in Marokko

Sunnycars

29 locaties

ADDCAR RENTAL

28 locaties

GREEN MOTION

26 locaties

Hire Automotive Group

23 locaties

Sixt

23 locaties

SURPRICE CAR RENTAL

23 locaties

Autounion Car Rental

22 locaties

AbbyCar Car Rentals

21 locaties

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Marokko

Nabijgelegen trekpleisters:

Bab Doukkala4,8 km
Jamaa el Fna4,9 km
Oualidia Beach157,1 km
Agadir Synagogue198,6 km
Theatre de Verdure199,2 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Oualidia Beach152,8 km
Bab Doukkala196,4 km
Jamaa el Fna197,1 km
Jnane Sbile Park252,5 km
Bab Bou Jeloud252,9 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Bab Bou Jeloud203,9 km
Jnane Sbile Park204,0 km
Saidia Beach341,6 km
Oualidia Beach440,0 km
Bab Doukkala494,2 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Marokko

Hieronder staan de populairste hotels in Marokko

Autoverhuur in Marokko

Kom alles te weten over auto huren in Marokko zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Marokko?

In Marokko moeten chauffeurs te allen tijde op de rechterkant rijden. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot boetes voor verkeersovertredingen.

Hoe goed zijn de wegen in Marokko?

Het wegennet in Marokko heeft een score van 4,3 ontvangen voor wegkwaliteit (1 laagste, 7 hoogste). Dit zet het land wereldwijd gezien op plaats 55 van 137 andere landen. Wegen zullen aanzienlijk verschillen binnen de verschillende regio's van het land, dus gebruik scores als een ruwe gids of referentie ter vergelijking.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Marokko?

De BAG-limiet is 0,60‰ in Marokko - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,60‰ is in Marokko tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Houd er rekening mee dat je ook minimaal 16 jaar oud moet zijn om alcoholische dranken te consumeren, en het wordt niet aanbevolen om onder invloed een motorvoertuig te besturen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Marokko bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Marokko worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Marokko?

Per december 2023 zijn er 753 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Marokko.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Marokko?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Marokko. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Marokko?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Marokko. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Marokko?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Marokko. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Marokko?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Marokko een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Marokko met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Marokko met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Marokko met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Marokko met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Marokko met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Marokko met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Marokko met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Marokko met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Marokko te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.