Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Abu Dhabi

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Abu Dhabi? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
zo 21-7
zo 28-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Abu Dhabi

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Abu Dhabi
Economy€ 17/dag
Compact€ 20/dag
Tussenmaat€ 24/dag
Standaard€ 18/dag
Full-size€ 28/dag
Full-size SUV€ 43/dag
Premium€ 47/dag
Luxe€ 63/dag
Middenklasse SUV€ 23/dag
Compact SUV€ 23/dag
Standaard SUV€ 32/dag
Aanbevolen door de aanbieder€ 53/dag
Sedan aanbevolen door aanbieder€ 58/dag
Luxe SUV€ 67/dag
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Abu Dhabi

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Abu Dhabi

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Abu Dhabi?

De goedkoopste huurauto's in Abu Dhabi worden doorgaans gevonden via GREEN MOTION . Als je boekt bij GREEN MOTION , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 15/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Abu Dhabi is € 22/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Abu Dhabi heeft de meeste locaties?

keddy by Europcar heeft van alle autoverhuurbedrijven in Abu Dhabi de meeste locaties, met 34 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Abu Dhabi?

De Toyota Fortuner en de Hyundai Tucson zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Abu Dhabi. Huurprijzen voor de Toyota Fortuner kunnen in Abu Dhabi verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 57/dag en deze kan zelfs slechts € 53/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai Tucson kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 36/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 34/dag.

Abu Dhabi huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Abu Dhabi

Klein auto's

€ 21 - € 26

Alle typen auto's

€ 25 - € 77

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is € 23. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is in juli. De prijs is dan 13% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 43% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Abu Dhabi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Abu Dhabi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Abu Dhabi die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is € 35. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is in november. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 29 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 15% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Abu Dhabi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Abu Dhabi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Abu Dhabi die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is € 66. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is in januari. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 32 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Abu Dhabi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Abu Dhabi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Abu Dhabi die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is € 46. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is in januari. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 11% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Abu Dhabi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Abu Dhabi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Abu Dhabi die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is € 62. De goedkoopste periode om een busje te huren in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten is in februari. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 50 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Abu Dhabi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Abu Dhabi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 17/dag

13 aug. - 16 aug.
Volkswagen Polo
Hyundai Bayon
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 20/dag

22 jul. - 4 aug.
Hyundai Bayon

Overzicht autoverhuur Abu Dhabi

Alle bekende autoverhuurders in Abu Dhabi

National

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Europcar

16 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,3

Totaalscore

7,9

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,3

Fast Rent A Car

6 locaties

Dollar

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,0

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

7,4

Hertz

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,1

Totaalscore

7,2

Ophalen/inleveren

7,4

Prijs-kwaliteit

7,5

Alamo

3 locaties

Thrifty

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

6,6

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

6,4

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

6,8

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Korte feitjes over huurauto's in Abu Dhabi

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Abu Dhabi

Populairste verhuurder

Hertz

Populaire typen auto's

SUV, Economy, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€ 19

Populairste model

Hyundai Tucson
Het populairste autoverhuurbedrijf in Abu Dhabi dat deze maand op momondo werd gevonden, is Hertz. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Alamo en GREEN MOTION
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Abu Dhabi: SUV, Economy en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Abu Dhabi is € 19/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 44/dag.
Het populairste automodel om te huren in Abu Dhabi was in de afgelopen 7 dagen de Hyundai Tucson. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Toyota Fortuner.

Met een huurauto rijden in Abu Dhabi - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Abu Dhabi zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Abu Dhabi geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Abu Dhabi. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Abu Dhabi tijdens augustus?

In de maand augustus in Abu Dhabi schommelen de temperaturen rond de 32 °C, wat perfect is voor het huren van een cabriolet. Met een gemiddelde neerslag van 10 mm in augustus in Abu Dhabi, kun je met een cabriolet genieten van de bezienswaardigheden terwijl je door de straten rijdt. Houd er rekening mee dat je voor je reis misschien het weer wilt controleren, voor het geval dat. Een Cabrio huren in Abu Dhabi kost gemiddeld € 36 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten?

Als je een auto huurt in Abu Dhabi, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 5 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Abu Dhabi hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Abu Dhabi op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 160 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Toyota Fortuner huren in Abu Dhabi?

Hoe is het weer in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten in juli?

Het weer in Abu Dhabi is in de maand juli gewoonlijk 35 °C en de verwachte neerslag is 10 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Abu Dhabi hetzelfde als in de rest van Abu Dhabi?

Het klimaat in Abu Dhabi in juli is gewoonlijk 35 °C met een verwachte neerslag van 10 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Abu Dhabi voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Abu Dhabi bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Abu Dhabi worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Abu Dhabi?

Per juli 2024 zijn er 149 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Abu Dhabi.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Abu Dhabi?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Abu Dhabi. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Abu Dhabi?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Abu Dhabi. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Abu Dhabi?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Abu Dhabi boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Abu Dhabi?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Abu Dhabi een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Abu Dhabi met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Abu Dhabi met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Abu Dhabi met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Abu Dhabi kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Abu Dhabi met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Abu Dhabi.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Abu Dhabi met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Abu Dhabi vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Abu Dhabi te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
zo 21-7
12:00
zo 28-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Abu Dhabi

Populaire typen huurauto's in Abu Dhabi