Huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Verenigde Arabische Emiraten? Start je zoektocht hier!

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
19 aug. — 26 aug.
Zelfde inleverlocatie
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
vr 19-8
12:00
vr 26-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

De beste deals voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten
Tesla Model 3
of vergelijkbaar Premium
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€ 25/dag

7 sep. - 29 sep.
Tesla Model 3
Opel Grandland X
of vergelijkbaar Standaard SUV
Max. 5 passagiers
5-deurs voertuigen

€ 31/dag

6 sep. - 28 sep.
Opel Grandland X
Volvo XC60
of vergelijkbaar Premium SUV
Max. 5 passagiers

€ 38/dag

8 sep. - 21 sep.
Volvo XC60
BMW 2 Series Active Tourer
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€ 18/dag

6 sep. - 28 sep.
BMW 2 Series Active Tourer
Volvo XC90
of vergelijkbaar Luxe SUV
Max. 5 passagiers

€ 92/dag

6 sep. - 28 sep.
Volvo XC90
Mercedes-Benz E-Class
of vergelijkbaar Luxe
Max. 5 passagiers

€ 73/dag

8 sep. - 21 sep.
Mercedes-Benz E-Class
Suzuki Vitara/Escudo
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 12/dag

6 sep. - 28 sep.
Suzuki Vitara/Escudo
Nissan Qashqai
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 15/dag

7 sep. - 29 sep.
Nissan Qashqai
Volvo S60
of vergelijkbaar Full-size
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€ 24/dag

6 sep. - 28 sep.
Volvo S60

Verenigde Arabische Emiraten huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Verenigde Arabische Emiraten

Huurauto's in Klein

€ 20 - € 49

Alle typen auto's

€ 33 - € 211

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Verenigde Arabische Emiraten is € 28. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in oktober. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 20 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 71% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Klein huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Verenigde Arabische Emiraten is € 48. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in januari. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 28 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 49% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Medium huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Verenigde Arabische Emiraten is € 122. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in december. De prijs is dan 57% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 53 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Groot huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Verenigde Arabische Emiraten is € 60. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in december. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 32 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in Verenigde Arabische Emiraten is € 194. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in december. De prijs is dan 56% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 87 per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 52% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Luxe huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Cabrio in Verenigde Arabische Emiraten is € 254. De goedkoopste periode om een Cabrio te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in september. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 157 per dag. De prijs voor het huren van een Cabrio is doorgaans 63% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

7 sep. - 29 sep.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara/Escudo
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 12/dag

6 sep. - 28 sep.
Suzuki Vitara/Escudo

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Verenigde Arabische Emiraten

Nabijgelegen trekpleisters:

Sharjah Gold Souq6,8 km
Dubai World Trade Center8,6 km
Dubai Mall10,5 km
Burj Khalifa11,0 km
Safa Park14,0 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Burj al Arab95,4 km
Safa Park103,0 km
Burj Khalifa105,7 km
Dubai Mall106,0 km
Dubai World Trade Center108,8 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Sharjah Gold Souq22,2 km
Dubai World Trade Center25,6 km
Dubai Mall27,5 km
Burj Khalifa28,0 km
Safa Park31,0 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Verenigde Arabische Emiraten

Hieronder staan de populairste hotels in Verenigde Arabische Emiraten

Autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten

Kom alles te weten over auto huren in Verenigde Arabische Emiraten zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

INTERRENT is het meest betaalbare autoverhuurbedrijf in Verenigde Arabische Emiraten, met prijzen voor slechts € 17 per dag in sommige delen van het land. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten is € 30 per dag.

Hertz is op dit moment de populairste autoverhuurder in Verenigde Arabische Emiraten, met 22% van de gebruikers die kiezen voor hun service in de afgelopen maand. Hertz is ook populair vanwege de 25 beoordelingen en gemiddelde tevredenheidsscore van 7,6 uit 10. Hou er rekening mee dat je bestemming in Verenigde Arabische Emiraten wellicht geen centrale's van Hertz heeft, dus zorg ervoor dat je een alternatieve verhuurder achter de hand hebt.

Sunnycars heeft meer autoverhuurlocaties in Verenigde Arabische Emiraten dan welke autoverhuurder dan ook. Met 68 locaties verdeeld door het hele land, vind je gemakkelijk een van hun autoverhuurvestigingen op de luchthaven van bestemming of in het stadscentrum. Weet je niet zeker welke stad je wilt bezoeken, maar weet je wel dat je een auto wilt huren bij Sunnycars? Dubai is de populairste stad om te bezoeken in Verenigde Arabische Emiraten, met 28 Sunnycars autoverhuur locaties.

Je bent wettelijk verplicht om op de rechterkant te rijden wanneer je Verenigde Arabische Emiraten bezoekt. Het niet naleven van deze wet kan leiden tot verkeersboetes, auto-ongelukken of beide.

Verenigde Arabische Emiraten staat gerangschikt op de plaats 1 uit 137 landen over de hele wereld voor wegkwaliteit in 2019. Op een schaal van 1 tot 7 ontving Verenigde Arabische Emiraten een wegkwaliteitsscore van 6,6. Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de wegen in Verenigde Arabische Emiraten kan variëren, afhankelijk van welk deel van het land je van plan bent te bezoeken.

De wettelijke limiet voor alcohol in het bloed (BAG) in Verenigde Arabische Emiraten is 0,00‰. Het is echter belangrijk om de regionale of lokale wetgeving te controleren, omdat deze limiet soms anders kan zijn. De BAG in Verenigde Arabische Emiraten kan ook variëren op basis van leeftijd, rijervaring en of je al dan niet een bedrijfsvoertuig bestuurt. Houd er rekening mee dat er strengere straffen zijn voor degenen die gedronken hebben en rijden en jonger zijn de wettelijke drinkleeftijd. In Verenigde Arabische Emiraten moet je minimaal 21 zijn om te drinken.

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Verenigde Arabische Emiraten, is het meest populaire type een Full-size. Naar schatting koos 16% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een Full-size en betaalde gemiddeld € 40 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

Je kunt gemiddeld € 1,04 per liter betalen voor benzine in Verenigde Arabische Emiraten. Houd er rekening mee dat dit de nationale gemiddelde prijs van vorige week is en dat de gasprijzen in het hele land kunnen verschillen. Als je niet van plan bent een auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten, overweeg dan Algerije. Benzineprijzen zijn sinds vorige week enkele van de goedkoopste ter wereld met € 0,32 per liter. Hong Kong is een geweldige plek om een auto te huren, maar houd er rekening mee dat gasprijzen duur kunnen uitvallen, met € 2,89 per liter.


Autoverhuur in populaire regio's in Verenigde Arabische Emiraten

Vind de perfecte huurauto voor je trip naar alle niet te missen regio's in Verenigde Arabische Emiraten

Autoverhuur in populaire steden in Verenigde Arabische Emiraten

Vergelijk prijzen voor huurauto's in de populairste steden in Verenigde Arabische Emiraten

Autoverhuur op populaire luchthavens in Verenigde Arabische Emiraten

Huur een auto op een van deze populairste luchthavens in Verenigde Arabische Emiraten

Ontdek meer huurtauto’s in Midden Oosten

Bekijk deals voor huurauto’s in Midden Oosten

Start met het plannen van je reis naar Verenigde Arabische Emiraten


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Verenigde Arabische Emiraten boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Verenigde Arabische Emiraten, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Verenigde Arabische Emiraten met gratis annuleren.

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten.

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten met opties voor een intensieve schoonmaak.

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Verenigde Arabische Emiraten met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met zekerheid
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.