Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Israël

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Israël? Start je zoektocht hier!

Tel Aviv, Israël
24 apr. — 1 mei.
Tel Aviv, Israël
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Israël huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Israël

Klein auto's

€ 31 - € 64

Alle typen auto's

€ 46 - € 123

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Israël is € 46. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Israël is in januari. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Israël. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Israël verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Israël is € 100. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Israël is in februari. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 63 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 26% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Israël. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Israël verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Israël is € 100. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Israël is in november. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 74 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 27% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Israël. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Israël verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Israël is € 103. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Israël is in februari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 63 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 29% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Israël. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Israël verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Israël is € 113. De goedkoopste periode om een busje te huren in Israël is in januari. De prijs is dan 9% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 103 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Israël. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Israël verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Statistieken en trends voor huurauto's in Israël

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Israël

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Israël?

Europcar is het meest betaalbare autoverhuurbedrijf in Israël, met prijzen voor slechts € 30 per dag in sommige delen van het land. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in Israël is € 30 per dag.

Wat is de populairste autoverhuurder in Israël?

Als je van plan bent een auto te huren in Israël, raden we aan om te boeken bij Europcar, één van de populairste autoverhuurders van het land. In de afgelopen maand heeft 56% van onze gebruikers gekozen voor Europcar bij het huren van een auto. Daarnaast scoort deze autoverhuuder een tevredenheidsscore van 6,5 uit 10 op basis van 48 beoordelingen.

Welk autoverhuurbedrijf in Israël heeft de meeste locaties?

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Israël is Sunnycars. Op dit moment hebben zij 38 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land. Sunnycars heeft meestal locaties in de populairste steden in Israël. Tel Aviv heeft bijvoorbeeld 5 Sunnycarslocaties.

Wat is het populairste type huurauto in Israël?

Het populairste type auto om te huren in Israël is een Standaard. 50% van onze gebruikers koos dit type auto ook voor hun reizen naar Israël. Als een Standaard tijdens je verblijf aan je behoeften voldoet, kun je verwachten dat je ongeveer € 89 per dag betaalt voor de huur. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren, afhankelijk van welke stad je bezoekt en welk autoverhuurbedrijf je kiest.

Overzicht autoverhuur Israël

Alle bekende autoverhuurders in Israël

Sunnycars

38 locaties

Eldan

27 locaties

Sixt

27 locaties

keddy by Europcar

26 locaties

CalAuto

25 locaties

Europcar

25 locaties

Hertz

20 locaties

Budget

18 locaties

Autoverhuur in Israël

Kom alles te weten over auto huren in Israël zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Israël?

Je bent wettelijk verplicht om op de rechterkant te rijden wanneer je Israël bezoekt. Het niet naleven van deze wet kan leiden tot verkeersboetes, auto-ongelukken of beide.

Hoe goed zijn de wegen in Israël?

Van de 137 landen staat Israël gerangschikt op plaats 46 voor wegkwaliteit. Op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de hoogste score is, scoorde Israël een 4,6 voor hun wegkwaliteit. De kwaliteit van de wegen in het land kan variëren, afhankelijk van welke plekken je bezoekt en het weer.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Israël?

0,50‰ is de wettelijke BAG-limiet in Israël. Hoger wordt beschouwd als rijden onder invloed, wat kan leiden tot geldboetes, inhouding of invordering van het rijbewijs en andere boetes. Houd er rekening mee dat er strengere straffen zijn voor degenen die gedronken hebben en rijden en jonger zijn de wettelijke drinkleeftijd. In Israël moet je minimaal 18 zijn om te drinken.

Wat kost benzine in Israël?

Je kunt gemiddeld € 2,03 per liter betalen voor benzine in Israël. Houd er rekening mee dat dit de nationale gemiddelde prijs van vorige week is en dat de gasprijzen in het hele land kunnen verschillen. Ter vergelijking: het land met de goedkoopste gemiddelde gasprijs is Egypte met € 0,27 per liter, terwijl het land met de duurste gemiddelde gasprijs Hong Kong is, met € 3,00 per liter.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Israël bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Israël worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Israël?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Israël is 277 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Israël?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Israël. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Israël?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Israël. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Israël?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Israël. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Israël?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Israël door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Israël met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Israël met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Israël met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Israël met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Israël met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Israël.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Israël met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Israël vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Israël te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Israël