Huurauto's in Jeruzalem, Israël

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Jeruzalem, Israël? Start je zoektocht hier!

Jeruzalem, Israël
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Jeruzalem, Israël
do 9-12
12:00
do 16-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Jeruzalem, Israël huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 14 - € 35

Alle typen auto's

€ 14 - € 37

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Jeruzalem, Israël is € 10. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Jeruzalem, Israël is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Jeruzalem. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Jeruzalem verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Jeruzalem die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Jeruzalem

Alle bekende autoverhuurders in Jeruzalem, Israël
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,1

Comfort

6,3

Totaalscore

5,7

Ophalen/Inleveren

5,5

Waar voor je geld

5,4
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,9

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

6,9
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,9

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

6,6
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

7,0

Totaalscore

6,5

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

7,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

5,9

Totaalscore

5,8

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,2
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,3

Totaalscore

5,2

Ophalen/Inleveren

4,9

Waar voor je geld

6,1
Overzicht

Hygiëne

5,3

Comfort

5,3

Totaalscore

5,0

Ophalen/Inleveren

4,6

Waar voor je geld

4,9
5 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Jeruzalem, Israël

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Autoverhuur in Jeruzalem

1.535 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Jeruzalem voor december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Jeruzalem autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Jeruzalem hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Thrifty, Hertz, en Dollar. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Jeruzalem heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Jeruzalem is het goedkoopst wanneer je Budget gebruikt bij een van hun 2 locaties in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is € 17, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur € 26 per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Jeruzalem, Israël-autoverhuur?

Huurauto's in Jeruzalem van populaire bedrijven zoals Thrifty, Hertz en Dollar bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Jeruzalem, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Jeruzalem tijdens januari?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Jeruzalem bezoekt in de maand januari. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In januari zijn er in Jeruzalem temperaturen van gemiddeld 8 °C en 118 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Jeruzalem kost gemiddeld € 19 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Jeruzalem heeft de meeste locaties?

Budget is de autoverhuurder met de meeste locaties in Jeruzalem, Israël. Bij deze 2 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van € 26 te betalen in Jeruzalem, Israël.

Wat is de maximumsnelheid in Jeruzalem, Israël?

Reizigers die een auto huren in Jeruzalem, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Jeruzalem zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Jeruzalem?

De Hyundai Accent is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Jeruzalem. Onze gebruikers vonden in Jeruzalem, prijzen voor Hyundai Accent van slechts € 4/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 21/dag. Een andere populaire huurauto in Jeruzalem is de Opel Corsa, voor gemiddeld € 16/dag en er zijn ook deals voor slechts € 5/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Jeruzalem?

Avis is het populairste autoverhuurbedrijf in Jeruzalem met Audi A4 om te huren. Het huren van een Audi A4 in Jeruzalem kost ongeveer € 200/dag als je deze huurt bij Avis.

Hoe is het weer in Jeruzalem, Israël in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Jeruzalem 9 °C en de verwachte neerslag 106 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Jeruzalem.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het klimaat in Jeruzalem heeft doorgaans tijdens december geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Jeruzalem. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Jeruzalem vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Opel Corsa en de Hyundai i10.

Is het weer in Jeruzalem hetzelfde als in de rest van Jerusalem District?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Jeruzalem voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand december in Jerusalem District ongeveer 9 °C is en er 106 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Israël met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Tel Aviv, Netanja en Eilat in Israël

Huurauto's op luchthavens in Jeruzalem

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Jeruzalem

Start met het plannen van je reis naar Jeruzalem