Huurauto's in Tel Aviv, Israël

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tel Aviv, Israël? Start je zoektocht hier!

Tel Aviv, Israël
30 jun. — 7 jul.
Zelfde inleverlocatie
Tel Aviv, Israël
wo 30-6
12:00
wo 7-7
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Tel Aviv, Israël huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

18 € - 47 €

Alle typen auto's

17 € - 99 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Tel Aviv, Israël is 24 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Tel Aviv, Israël is in november. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 18 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 40% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Tel Aviv, Israël is 33 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Tel Aviv, Israël is in mei. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Tel Aviv, Israël is 52 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Tel Aviv, Israël is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Tel Aviv, Israël is 36 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Tel Aviv, Israël is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Tel Aviv, Israël is 42 €. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Tel Aviv, Israël is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 3% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Tel Aviv

Alle bekende autoverhuurders in Tel Aviv, Israël
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,2

Comfort

6,4

Totaalscore

5,8

Ophalen/Inleveren

5,8

Waar voor je geld

5,9
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,1

Comfort

6,0

Totaalscore

5,3

Ophalen/Inleveren

5,5

Waar voor je geld

5,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,2

Comfort

6,1

Totaalscore

5,5

Ophalen/Inleveren

6,1

Waar voor je geld

5,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,4

Comfort

5,8

Totaalscore

5,4

Ophalen/Inleveren

5,5

Waar voor je geld

5,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

5,2

Totaalscore

4,4

Ophalen/Inleveren

4,5

Waar voor je geld

4,3
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,5

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

5,7

Waar voor je geld

6,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,2

Totaalscore

5,9

Ophalen/Inleveren

5,8

Waar voor je geld

5,9

Afstand tot populaire hotels vanaf Tel Aviv, Israël

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Autoverhuur in Tel Aviv

87 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Tel Aviv met momondo in juni.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Tel Aviv autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Tel Aviv. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Tel Aviv, Israël in juli?

Voor een huurauto in Tel Aviv betaal je in juli 15 € in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is 15 €. Een week een auto huren kost gemiddeld 21 € in Tel Aviv, in juli. De goedkoopste prijzen beginnen bij 17 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Tel Aviv heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Tel Aviv is het goedkoopst wanneer je CalAuto gebruikt bij een van hun 5 locaties in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is 14 €, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur 22 € per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Tel Aviv, Israël-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Tel Aviv-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Tel Aviv gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Welk autoverhuurbedrijf in Tel Aviv heeft de meeste locaties?

5 locaties zijn er te vinden in Tel Aviv, Israël. Bij deze CalAuto locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 22 €/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Tel Aviv, Israël?

Wanneer je een huurauto boekt in Tel Aviv, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Tel Aviv zijn respectievelijk 90 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Tel Aviv bevindt.

Hoe is het weer in Tel Aviv, Israël in juni?

Tijdens de maand juni is de gemiddelde temperatuur in Tel Aviv 23 °C en de verwachte neerslag 0 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Tel Aviv.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

De temperaturen in Tel Aviv zijn tijdens juni doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Tel Aviv hetzelfde als in de rest van Tel Aviv Metropolitan Area?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Tel Aviv Metropolitan Area of de nabijgelegen gebieden in juni met Tel Aviv als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 23 °C verwachten en ongeveer 0 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Israël met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Jeruzalem, Netanja en Eilat in Israël

Huurauto's op luchthavens in Tel Aviv

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Tel Aviv

Start met het plannen van je reis naar Tel Aviv