Huurauto's in Tel Aviv, Israël

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tel Aviv, Israël? Start je zoektocht hier!

Tel Aviv, Israël
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Tel Aviv, Israël
do 9-12
12:00
do 16-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Tel Aviv, Israël huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 19 - € 50

Alle typen auto's

€ 18 - € 104

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Tel Aviv, Israël is € 26. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Tel Aviv, Israël is in november. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 19 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 40% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Tel Aviv, Israël is € 35. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Tel Aviv, Israël is in januari. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 13 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 19% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Tel Aviv, Israël is € 55. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Tel Aviv, Israël is in maart. De prijs is dan 70% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 17 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Tel Aviv, Israël is € 38. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Tel Aviv, Israël is in september. De prijs is dan 3% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Tel Aviv, Israël is € 44. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Tel Aviv, Israël is in september. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 16 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 5% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tel Aviv. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tel Aviv verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Tel Aviv die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Tel Aviv

Alle bekende autoverhuurders in Tel Aviv, Israël
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,2

Comfort

6,4

Totaalscore

5,8

Ophalen/Inleveren

5,8

Waar voor je geld

5,9
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,2

Comfort

6,0

Totaalscore

5,4

Ophalen/Inleveren

5,6

Waar voor je geld

5,1
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,3

Totaalscore

5,8

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

5,5
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,3

Comfort

5,8

Totaalscore

5,4

Ophalen/Inleveren

5,5

Waar voor je geld

5,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

5,2

Totaalscore

4,4

Ophalen/Inleveren

4,5

Waar voor je geld

4,3
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

6,5

Totaalscore

6,2

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,1
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,5

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

5,7

Waar voor je geld

6,5

Afstand tot populaire hotels vanaf Tel Aviv, Israël

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Autoverhuur in Tel Aviv

84 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Tel Aviv met momondo in december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Tel Aviv autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Tel Aviv. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Tel Aviv, Israël in januari?

Voor een huurauto in Tel Aviv betaal je in januari € 16 in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is € 16. Een week een auto huren kost gemiddeld € 22 in Tel Aviv, in januari. De goedkoopste prijzen beginnen bij € 18.

Welk autoverhuurbedrijf in Tel Aviv heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Tel Aviv is het goedkoopst wanneer je CalAuto gebruikt bij een van hun 5 locaties in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is € 14, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur € 23 per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Tel Aviv, Israël-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Tel Aviv-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Tel Aviv gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Tel Aviv tijdens januari?

Als je in de maand januari naar Tel Aviv reist, raden we aan een economy-type auto te huren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het weer en de wegomstandigheden. Een economy-type auto kan zowel de natte als de droge wegomstandigheden aan die vaak worden gezien in Tel Aviv tijdens januari, wanneer de temperatuur rond de 13 °C ligt en de neerslag gemiddeld 90 mm is. Een Economy huren in Tel Aviv kost gemiddeld € 22 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Tel Aviv heeft de meeste locaties?

5 locaties zijn er te vinden in Tel Aviv, Israël. Bij deze CalAuto locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n € 23/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Tel Aviv, Israël?

Wanneer je een huurauto boekt in Tel Aviv, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Tel Aviv zijn respectievelijk 90 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Tel Aviv bevindt.

Hoe is het weer in Tel Aviv, Israël in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Tel Aviv 13 °C en de verwachte neerslag 126 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Tel Aviv.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Tel Aviv tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Tel Aviv.

Is het weer in Tel Aviv hetzelfde als in de rest van Tel Aviv Metropolitan Area?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Tel Aviv Metropolitan Area of de nabijgelegen gebieden in december met Tel Aviv als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 13 °C verwachten en ongeveer 126 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Israël met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Jeruzalem, Netanja en Eilat in Israël

Huurauto's op luchthavens in Tel Aviv

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Tel Aviv

Start met het plannen van je reis naar Tel Aviv