Huurauto's van CalAuto in Tel Aviv

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van CalAuto in Tel Aviv

Tel Aviv, Israël
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Tel Aviv, Israël
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij CalAuto in Tel Aviv, Tel Aviv Metropolitan Area

Vind je ideale huurauto op momondo

Huurauto's in Klein

€ 16 - € 25

Alle typen auto's

€ 16 - € 37

De beste maand om een auto (Klein) te huren bij CalAuto in Tel Aviv, Tel Aviv Metropolitan Area is in februari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 16 per dag. € 16 per dag is 22% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 21 voor een huurauto (Klein) van CalAuto in Tel Aviv. februari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een auto (Klein) te huren van CalAuto in Tel Aviv, maar mei is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in mei voor huurauto’s (Klein) van CalAuto, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste maand om een auto (Medium) te huren bij CalAuto in Tel Aviv, Tel Aviv Metropolitan Area is in januari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 13 per dag. € 13 per dag is 58% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 31 voor een huurauto (Medium) van CalAuto in Tel Aviv. januari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een auto (Medium) te huren van CalAuto in Tel Aviv, maar februari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in februari voor huurauto’s (Medium) van CalAuto, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Verhuurlocaties van CalAuto in Tel Aviv

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van CalAuto in Tel Aviv met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
5 locaties

Informatie over huurauto's van CalAuto in Tel Aviv

 • Is het veilig om tijdens COVID-19 een auto te huren bij CalAuto in Tel Aviv?

  CalAuto wil zorgen dat haar klanten en personeel in Tel Aviv zich tijdens COVID-19 veilig voelen. Daarom voert CalAuto een strikte verbeterde schoonmaak uit op alle verhuurlocaties in Tel Aviv. Deze veiligheidsmaatregelen omvatten onder meer desinfectie van vaak aangeraakte gebieden, zoals de autodeur, het stuur en de middenconsole.

 • Wat kost een huurauto van CalAuto in Tel Aviv in februari?

  € 14 per dag in Tel Aviv is de laagste prijs voor een huurauto van CalAuto in februari. Je zult echter zien dat de gemiddelde verhuurprijzen van CalAuto in februari dichter bij € 23 per dag zitten of bij gemiddeld € 162 voor een week. Deze tarieven zijn gebaseerd op prijzen van afgelopen februari, dus je vindt dit jaar misschien wel betere deals.

 • Heeft CalAuto een verhuurlocatie op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal?

  Ja, er is 1 locatie voor autoverhuur van CalAuto op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal (Terminal 3, Ben Gurion Airport, Pick Up: Terminal 3 1st floor Return: Parking lot 16 (Car rental return).).

 • Wat is de populairste auto om van CalAuto te huren in Tel Aviv in februari?

  Onze gebruikers die auto's huren bij CalAuto in februari geven in februari de voorkeur aan een Economy. Als je deze maand een Economy wilt huren, zijn de prijzen gemiddeld € 18/dag en is de laagste prijs € 13/dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen fluctueren op basis van hoe lang van tevoren je je huurauto boekt en welk model je kiest.

 • Wat is het goedkoopste type auto om van CalAuto te huren in Tel Aviv?

  Voor gemiddeld € 18 per dag is het huren van een Economy bij CalAuto in Tel Aviv je goedkoopste optie. 26% van onze gebruikers die een auto huurden bij CalAuto in Tel Aviv koos in de afgelopen 12 maanden voor een Economy om geld te besparen. € 18 per dag voor Economy is ook nog eens 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor de duurste huurauto van CalAuto. Je bespaart dus gegarandeerd geld als je voor de goedkopere huurauto kiest.


Huur auto's bij andere verhuurders in Tel Aviv

Kun je niet vinden wat je wilt weten over CalAuto? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Tel Aviv